'Γεμάτο' το καλοκαίρι του Σάκη Ρουβά


Ημερομηνία Κυριακή, 31 Μάι 2009 @ 11:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Μετά από μια άκρως κουραστική χρονιά που πέρασε, θα περίμενε κανείς ότι ο Σάκης Ρουβάς θα ξεκουραζόταν αυτό το καλοκαίρι κοντά στην οικογένειά του. Φέτος, ίσως ήταν αναμφισβήτητα μια από τις πιο εξοντωτικές περιόδους της καριέρας του. Από την παρουσίαση του X-Factor στις ζωντανές εμφανίσεις με τις αδελφές Μαγγίρα, και αμέσως μετά στις εξοντωτικές πρόβες και την «εμπειρία» της Eurovision.
Παρόλα αυτά, όμως, ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει ακάθεκτος.



Πρώτα απ' όλα, έχει προγραμματίσει την προώθηση της καινούργιας του ταινίας, που θα βγει σύντομα στους κινηματογράφους και στην οποία υποδύεται έναν ψυχοπαθή δολοφόνο.

Έπειτα, τον Ιούνιο, ο Σάκης έχει προγραμματίσει μια μεγάλη συναυλία με «οικολογικές διαθέσεις» στο Καλλιμάρμαρο, και μετά ακολουθούν συναυλίες σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, τον Αύγουστο έχει συμφωνήσει να ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας άλλης, καινούργιας ταινίας, της οποίας η παραγωγή θα είναι και πάλι ελληνο-αμερικανική. Η ταινία αυτή θα είναι και η τρίτη του Σάκη, που μάλλον έχει αρχίσει και παίρνει την ηθοποιία πολύ στα σοβαρά.

Πηγή: ζούγκλα gr







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1907.html