Στο χειρουργείο ο Michael Jackson - αναβάλονται οι συναυλίες


Ημερομηνία Πέμπτη, 21 Μάι 2009 @ 21:55
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Στο χειρουργικό τραπέζι οδηγήθηκε την Πέμπτη ο Michael Jackson, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τον καρκίνο του δέρματος που τον ταλαιπωρεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun».  Στη διάρκεια μίας επίπονης επέμβασης θα αφαιρεθούν στρώματα δέρματος από τα μάγουλα και τη μύτη του, τα οποία θα υποβληθούν σε βιοψία, προτού αποφασιστεί εάν ο βασιλιάς της ποπ χρειαστεί να ακολουθήσει θεραπεία με ακτινοβολία.



Εξάλλου, μερικές ώρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η αναβολή των προγραμματισμένων συναυλιών του 50χρονου τραγουδιστή. Η πρώτη εμφάνιση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 8 Ιουλίου μετατέθηκε για τις 13 του ίδιου μήνα, ενώ αυτές που επρόκειτο να διεξαχθούν στις 10, 12 και 14 Ιουλίου μετατέθηκαν για την 1, 3 και 6 Μαρτίου 2010, 8 μήνες, δηλαδή, αργότερα.

Η επίσημη αιτιολογία της αναβολής είναι ότι οι διοργανωτές δεν θα είναι εγκαίρως έτοιμοι προκειμένου να πραγματοποιήσουν το φαντασμαγορικό σόου που ετοιμάζει ο ποπ σταρ, ενώ όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «αυτό που πρόκειται να παρακολουθήσει το κοινό που θα παρευρεθεί στις συναυλίες θα το αποζημιώσει για την πολύμηνη καθυστέρηση».

Ωστόσο, οι οπαδοί του Τζάκσον από όλο τον κόσμο, δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους, καθώς η αναβολή των συναυλιών τους προκαλεί αναστάτωση. Η εταιρία που έχει αναλάβει την διοργάνωση της συναυλίας, προτίθεται να αποζημιώσει όσους δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις εμφανίσεις στις νέες τους ημερομηνίες, όμως δε θα τους καταβληθούν τα χρήματα που θα χάσουν από τις ακυρώσεις των κρατήσεών τους για πτήσεις και ξενοδοχεία.

Πηγή: Ζούγκλα gr







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1901.html