Θύμιος - Ολυμπιακός - Παναθηναικός


Ημερομηνία Τετάρτη, 27 Μάρ 2002 @ 09:00
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΤι βρωμόξυλο ήταν αυτό στον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού; Το κορυφαίο ήταν στις τελευταίες καρπαζιές, που θύμισαν εντόνως άλλες εποχές (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρο-πολιτικό, Θανάση Βέγγο και "Θύμιο του 14ου" από παλιό ελληνικό κινηματογράφο, εννοούσα)

Χαίρετε! Όλα καλά; Τι βρωμόξυλο ήταν αυτό στον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού; Το κορυφαίο ήταν στις τελευταίες καρπαζιές, που θύμισαν εντόνως άλλες εποχές (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρο-πολιτικό, Αλέκο Τζανετάκο και "<Ι>Θύμιο του 14ου" από παλιό ελληνικό κινηματογράφο, εννοούσα). Η απορία μου είναι η εξής: ο διαιτητής που έκλαιγε, θα μπορέσει πλέον να "στραυρώσει" γυναίκα, που να γνωρίζει το συμβάν; Γιατί ΝΑΙ, λέμε ότι οι γυναίκες γοητεύονται από τους άντρες που κλαίνε, αλλά συνήθως όταν πρόκειται για μικρές ευαισθησίες, όπως μια μικρή καρέττα-καρέττα που έχασε την μαμά της, ένα "σ' αγαπώ" του αποχαιρετισμού, τέτοια πράγματα. Όχι επειδή σκέφτεται "τώρα θα με δείρουν, και δεν το αντέχω το ξύλο".. Τι να πούμε εμείς, πρώτα καλή τύχη στον "άρχων του αγώνα" και μετά στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Πέμπτη βράδυ, μετά από 1 εβδομάδα αποσυντονισμού είμαστε πάλι μαζί.. Φυσικά η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πλουσιοτάτη από έκτακτα lives (πχ, την Πέμπτη είμασταν μαζί 7 ώρες το βράδυ, Παρασκευή 6 ώρες το πρωί, και το ίδιο βράδυ για άλλες 6 ώρες.. Να μην μετρήσω τώρα και το 80s revenge, part II). Στις 11 το βράδυ λοιπόν, μια ώρα αργότερα από ότι συνήθως, για τα καθιερωμένα μας κουτσομπολιά, πειράγματα στο chatroom και από μικροφώνου, κοκ. Μην ξεχνάτε να στείλετε έγκαιρα τις αφιερώσεις σας που αφορούν λίγο ...σπανιότερα τραγούδια, για να μπορέσουμε και εμείς από την πλευρά μας να ετοιμαστούμε καταλλήλως. Επίσης, θυμίζω πως μπορείτε να ηχογραφήσετε τα μηνύματα σας με τις φωνούλες σας και να τα στείλετε προς .."μετάδοση" στο requests@hotstation.gr .

Τέλος, επειδή μπορεί να μας πιάσει το γνωστό ακαματηλίκι, σας θυμίζω: την Κυριακή το βράδυ αλλάζει η ώρα. Έτσι στις 3 το πρωί της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλ. στις 4. Η θερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου.(copy & paste από το flash.gr είναι, μην τρελαίνεστε!).

Ξανά Χρόνια Πολλά στους Βαγγέληδες για προχθές, να 'ναι καλά οι άνθρωποι, να μας κερνάνε! Και θερμά συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Νίκο, που επιτέλους ερωτεύτηκε! (και ευτυχώς δεν διαβάζει τα νέα του site).

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article19.html