High Definition TV από τη HOL μέσω διαδικτύου


Ημερομηνία Κυριακή, 12 Απρ 2009 @ 17:20
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



Την παροχή καναλιών υψηλής ευκρίνειας ανακοίνωσε η Hellas online, αφού συνήψε συμφωνία για την προβολή μέσα από τη διαδικτυακή της πλατφόρμα του καναλιού Discovery HD. Ειδικότερα, η εταιρεία από τον Απρίλιο θα προβάλει ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγικά προγράμματα από τα κανάλια του Discovery Network, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρέχει τηλεοπτική μετάδοση περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας (High Definition) από το Discovery HD, το κανάλι που αξιοποιεί την τεχνολογία high definition.



Η Hellas OnLine θα παρέχει επίσης το Discovery channel καθώς επίσης και τα Discovery Science, Discovery World και Discovery Travel & Living. Επιπλέον στην πλατφόρμα hol tv θα συμπεριληφθεί και το ID Investigation Discovery, ένα ολοκαίνουριο 24ωρο κανάλι που εστιάζει σε υποθέσεις εγκλήματος και αστυνομικών ερευνών και που πρόσφατα άρχισε να μεταδίδεται στην Ευρώπη

Ο Caleb Weinstein, Acting General Manager, Emerging Markets, Discovery Networks EMEA εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία αυτή, επισημαίνοντας ότι η παρουσία του Discovery HD στην Ελλάδα, ενισχύει την ηγετική θέση του δικτύου, στη μετάδοση High Definition παγκοσμίως.

Ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Marketing Director της hellas online, σε δικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στην πληθώρα των επιλογών που έχουν οι πελάτες της hol και επισήμανε ότι με το Discovery HD επιβεβαιώνεται το υψηλό επίπεδο νέων τεχνολογιών και καινοτομίας που έχει ενσωματωθεί στη πρόταση του hol tv.

Υπενθυμίζεται ότι η hellas online είναι ένας από τους σημαντικότερους παρόχους υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών φωνής και Internet για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες. Η hellas online είναι μέλος του ομίλου Ιntracom Holdings και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Πηγή: Ναυτεμπορική







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1876.html