Το Facebook κλείνει ..σπίτια! Βλέποντας φωτος του καλού σας με άλλη!


Ημερομηνία Σάββατο, 11 Απρ 2009 @ 18:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΜια γυναίκα, από την Μεγάλη Βρετανία, έπαθε σοκ όταν σερφάροντας στη σελίδα του Facebook είδε σε φωτογραφίες τον «καλό» της με μια άλλη γυναίκα! Η κυρία Michelle Westby μοντέλο που εργάζεται και part time ως receptionist σε ξενοδοχείο κοιτώντας φωτογραφίες στο διαδίκτυο βρέθηκε μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.Η 21-χρονη κοιτούσε φωτογραφίες στην εν λόγω ιστοσελίδα που είχαν δημοσιεύσει άλλα μοντέλα προκείμενου να ενημερωθεί για διάφορες δουλειές.

«Όταν εργάζεσαι στην reception πολλές φορές δεν έχεις δουλειά και έτσι βλέπω σελίδες άλλων μοντέλων στο Facebook. Βλέπεις με ποιους φωτογράφους δουλεύουν και επίσης μπορείς και εσύ να παρουσιάσεις τις δικές φωτογραφίες,» είπε η κυρία Michelle Westby.

Η κοπέλα αποφάσισε να ρίξει μια ματιά στις φωτογραφίες ενός άλλου μοντέλου, της Toni Colville, που εκτός από επαγγελματικές φωτογραφίες είχε δημοσιεύσει και κάποιες προσωπικές.

Το νεαρό μοντέλο δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε τον σύντροφο της, κύριο Jason Jennings-Brown, σε ιδιαίτερες στιγμές με την Toni Colville!

Μετά το πρώτο σοκ η κοπέλα επικοινώνησε μέσω του Facebook με την συνάδελφο της που της ανέφερε πως δεν είχε ιδέα για την σχέση της και πως και αυτή νόμιζε ότι είχε σταθερή σχέση με τον «λεγάμενο».

Οι δυο κοπέλες αποφάσισαν να τον παρατήσουν και δημιούργησαν ένα σχετικό group για να βοηθήσουν και τα επόμενα θύματα του!

Πηγή: e-go.grΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1874.html