Ο Χρήστος Θηβαίος στο Metropolis Live Stage


Ημερομηνία Κυριακή, 05 Απρ 2009 @ 12:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΧρήστος Θηβαίος Μετά από 45 συναυλίες σε μουσικές σκηνές της περιφέρειας και 6 μήνες στην παράσταση «Γίναμε Θέαμα» με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη και Σωτήρη Καλυβάτση, o Χρήστος Θηβαίος υποδέχεται την Άνοιξη στην Αθήνα με δύο συναυλίες στον ολοκαίνουριο χώρο του Metropolis Live Stage παρουσιάζοντας - για πρώτη φορά στην Αθήνα - και τραγούδια από το νέο του δίσκο “Πέτρινοι Κήποι”.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
@ Metropolis Live Stage
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 και ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ώρα έναρξης: 22:30Ένα από τα πιο ξεχωριστά μέλη της γενιάς των τραγουδοποιών και ερμηνευτής σπάνιας ευαισθησίας, ο Χρήστος Θηβαίος διανύει τη δεύτερη δεκαετία του στην ελληνική δισκογραφία. Ξεκίνησε το 1994 με τους Συνήθεις Ύποπτους. Από το 2000 και μέχρι σήμερα ακολουθεί την προσωπική του διαδρομή. Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει θα μας θυμίσει τις επιτυχίες του «Ημερολόγιο» , «Ξημέρωμα στην Εθνική», «Περικοπές Απόκρυφου Ευαγγελίου», «ο Γορίλας» αλλά και τις συνεργασίες του με μερικούς από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς των τελευταίων χρόνων… ( Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Ανδρέου, Μάνος Ελευθερίου, Βασίλης Δημητρίου…) «Άμλετ της Σελήνης» , «Μικρή Πατρίδα» , «Αγάπη (Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα)» ...

Οι «Πέτρινοι Κήποι», η τελευταία του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε τον Σεπτέβρη , με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο τους άκουσμα… (Εσύ η πόλη μου, Κι ας χαθείς, Κανείς δεν έρχεται, Μείνε) θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Αθήνα την Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Απριλίου στο Μetropolis Live Stage.

Μαζί του όπως πάντα μια εξαιρετική παρέα μουσικών:
Στα πνευστά ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, μπάσο ο Πέτρος Βαρθακούρης, πιάνο-πλήκτρα ο Μάξιμος Δράκος και στα τύμπανα ο Γιάννης Αγγελόπουλος.
Την ηχητική επιμέλεια έχει ο Χάρης Κρεμύδας και τον φωτισμό επιμελείται ο Γιάννης Δίπλας

METROPOLIS LIVE STAGE
Πανεπιστημίου 54
Τηλ: 2116009766
Είσοδος 15€

 Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1866.html