Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά


Ημερομηνία Τετάρτη, 01 Απρ 2009 @ 13:20
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS



Στη δεκαετία λειτουργίας και ευεργετικής κοινωνικής παρουσίας του ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό συμπαραστάθηκε στις γυναίκες εκείνες έγγαμες ή άγαμες, κακοποιημένες ή μη, που διάφοροι λόγοι, κυρίως κοινωνικοοικονομικοί, τις πίεζαν να οδηγηθούν στην βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου - παιδιού τους. Οι σκοποί του Συλλόγου εξακολουθούν να ισχύουν προσφέροντας προστασία στο παιδί από την κύησή του και μετά τον τοκετό, στη μητέρα του δε ηθική και υλική στήριξη. Γενικώς στηρίζει το θεσμό του γάμου και της οικογένειας και ενθαρρύνει την παιδοποιία.



Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο παιδί, μέσω του Κέντρου Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού, δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε να εξασφαλισθεί μελλοντικά η ανάπτυξή του μέσα σε υγιές και φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον, ιδιαιτέρως με τη ζεστασιά της παρουσίας της μητέρας του. Το παιδί επιθυμούμε να παραμένει στην οικογένειά του, να χαίρεται την προσφορά της γνήσιας αγάπης και να βιώνει το ενδιαφέρον των δικών του, καταστάσεις που εξασφαλίζουν την ομαλή ψυχοκοινωνική ανάπτυξή του. Και όλα αυτά τα εγγυάται μόνον το ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον.

Κάτω από τη διακριτική, ουσιαστική και με πολλή φροντίδα συμπαράσταση του Συλλόγου μέχρι σήμερα έχουν γεννηθεί περισσότερα από 1500 παιδιά.

Ο Σύλλογος αγκαλιάζει και στηρίζει το παιδί, ώστε να μεγαλώνει μέσα στη ζεστή μητρική αγκαλιά, γι’ αυτό και αποφασίσαμε «η αγκαλιά» να βγει και προς τα «έξω» με το να προστεθεί στον τίτλο και να γίνει πια το Σύμβολό μας, αντικαθιστώντας το προηγούμενο. Το Σύμβολό μας πλέον γίνεται σε γραμμικό σχήμα μητέρα και παιδί στην αγκαλιά.

Αγκαλιάστε τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, βοηθήστε τον, με τη βεβαιότητα ότι συνεχώς θα διευρύνεται και καθημερινά θα υπάρχει για τα παιδιά μια ζεστή, γλυκιά και τρυφερή αγκαλιά.

Στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου «Η Αγκαλιά» θα λάβει χώρα Πασχαλινή Αγορά, Τρίτη 24 Μαρτίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2009, τις καθημερινές από 09.00 έως 19.00.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά διοργανώνει Πασχαλινή Αγορά στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου (Αθήνα, Ηπείρου 28, 3ος Όροφος), με πασχαλινά χειροποίητα προϊόντα.

Από την Πασχαλινή Αγορά μπορείτε να αγοράσετε τα περισσότερα από τα πασχαλινά σας δώρα, χειροποίητες κατασκευές, νηστίσιμα γλυκά,
κουλουράκια, τσουρεκάκια, πλεκτά, κεντήματα, κάρτες, είδη δώρων τα οποία αποτέλεσαν τον καρπό της προσφοράς και της αγάπης των φίλων του Συλλόγου. Με τη δική σας χειρονομία μπορείτε να αγκαλιάσετε το έργο του Συλλόγου και να προσφέρετε μια τρυφερή αγκαλιά στα παιδιά του Κέντρου Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού.


Ημέρες - Ώρες λειτουργίας της Πασχαλινής Αγοράς: 
Καθημερινά από Τρίτη 24 Μαρτίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου, εκτός από το Σάββατο και την Κυριακή 
Ώρες Λειτουργίας: 09.00 - 19.00







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1863.html