Γιώργος Δημητριάδης - νέο άλμπουμ - Η Ουτοπία μου


Ημερομηνία Πέμπτη, 12 Μάρ 2009 @ 19:44
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΓιώργος Δημητριάδης - Σαν Ουτοπία - έρχεται τον ΑπρίλιοΕνα σημείωμα - "σαν δελτίο τύπου" μας έστειλε ο αγαπημένος τραγουδοποιός και τραγουδιστής Γιώργος Δημητριάδης (ναι αυτός με τους Μικρούς Ήρωες παλιότερα που "σ ένιωσε μέσα του παντού, σαν να μην πέρασε μια μέρα") για το άλμπουμ που ετοιμάζει και σύντομα θα κυκλοφορήσει από το label του Αγγελου Σφακιανάκη "Μικρός Ηρως". Ο τίτλος του "Η Ουτοπία μου" με 14 τραγούδια (στα 12 έχει γράψει την μουσική ο ίδιος), μια διασκευή. Σε λίγο καιρό μάλιστα οι φίλοι του Γιώργου Δημητριάδη θα έχουν την ευκαιρία να βρουν και να ακούσουν online το πρώτο από τα τραγούδια αυτά (μια διασκευή από ένα αγαπημένο τραγούδι των Moody Blues) στις σελίδες του καλλιτεχνη στο myspace και το facebook.

Διαβάστε το μήνυμα που μας έστειλε ο Γιώργος στο πλήρες άρθρο..
Μέσα στον Απρίλη θα κυκλοφορήσω το νέο μου album με τίτλο "H OYΤΟΠΙΑ ΜΟΥ" από το label 'ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ' του Άγγελου Σφακιανάκη και θα περιέχει 14 τραγούδια από τα οποία υπογράφω την μουσική στα 12,θα περιέχει και μία διασκευή σε ένα αγαπημένο μου τραγούδι των Moody Blues,την οποία θα ακούσετε από εδώ πολύ σύντομα και ένα κομμάτι σε μουσική του φίλου μου και συνεργάτη Γιώργου Χαρατζόγλου σε στίχους δικούς μου.

Σε κάποια κομμάτια υπογράφω τους στίχους εγώ και σε άλλα είχα την χαρά είτε να συνεργαστώ στιχουργικά είτε να γράψω την μουσική πάνω σε στίχους των Δήμητρα Νεοφύτου, Σταύρου Σταύρου - ταλαντούχα παιδιά από την Κύπρο,του χρόνιου συνεργάτη και φίλου μου Σταμάτη Πανταζόπουλου, και του Κώστα Λειβαδά με τον οποίο μας δένουν τόσα όμορφα πράγματα!

Τα κομμάτια αυτά έχουν ενορχηστρωθεί από τους Γιώργο Χαρατζόγλου, Θανάση Djingovic και Ορέστη Μπενέκα, μουσικούς για τους οποίους είχα την απόλυτη πεποίθηση πως θα καταλάβαιναν τις μουσικές μου αγάπες κι επιρροές και θα μπορούσαν να τις μεταφράσουν σε ήχο με όραμα και γνησιότητα.Πράγμα που κατάφεραν και τους ευχαριστώ!

Στον ήχο συνεργάζομαι επίσης για δεύτερη φορά με τον Ανδρέα Βαιτούδη και αισθάνομαι πολυ τυχερός που δουλεύω με έναν τέτοιο συνεργάτη-μουσικό-ηχολήπτη-editor αλλά και άνθρωπο! Χωρίς Ανδρέα.....τα πράματα δεν θα'ταν το ίδιο εύκολα,αποτελεσματικά μα κι ευχάριστα μαζί!

Μία από τις εκπλήξεις σε αυτή μου την νέα δουλειά είναι και η συμμετοχή της εξαιρετικής ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗ που τραγουδά μαζί μου σε ένα κομμάτι......που θα ακούσετε σύντομα από εδώ λίγο πριν την κυκλοφορία!

Στον δίσκο αυτόν παίζουν και οι εξής μουσικοί
ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΝΤΡΑΜΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ-ΤΡΟΜΠΟΝΙ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ-ΤΡΟΜΠΕΤΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ-ΣΑΞΟΦΩΝΟ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ-ΦΩΝΗΤΙΚΑ
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΑΠΠΑ-ΦΩΝΗΤΙΚΑ

Αυτά σαν ένα πρώιμο δελτίο 'τύπου'

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την στήριξή σας!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
τραγουδοποιός/τραγουδιστήςΔιαβάστε ακόμα:
Γιώργος Δημητριάδης - Ανοιχτά Μαγαζιά
Γ. Δημητριάδης - Όσα μας έχει κατά καιρούς χαρίσει..


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1848.html