Ηip Hop και RnB τραγουδίστρια η Ζωή Λάσκαρη


Ημερομηνία Δευτέρα, 09 Μάρ 2009 @ 21:45
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Μετά το «Crazy girl», «ραπάρει» κάνοντας το δικό της μανιφέστο! Εξω από τα δόντια αποφάσισε να τα πει η Ζωή Λάσκαρη. Και θα τo κάνει με ένα r’n’b κομμάτι! Η αειθαλής ηθοποιός σύντομα μπαίνει στο στούντιο για να ηχογραφήσει ένα τραγούδι-πρόκληση. Και όταν λέμε «πρόκληση» το εννοούμε, καθώς -όπως μαθαίνουμε- το κομμάτι που συμφώνησε να πει έχει σκληρούς στίχους.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ζωή Λάσκαρη μέσα από την ερμηνεία της επιχειρεί να κάνει τη δική της επανάσταση απέναντι στο status quo. Η κυρία «Αλμα Μάλερ» σκοπεύει να μας αφήσει κυριολεκτικά άφωνους, βάζοντάς τα με το κατεστημένο και τους κάθε λογής... βολεμένους.

Ολα άρχισαν όταν το συγκρότημα Exit, που εμφανίζεται στη θεατρική σκηνή «Αθηναΐς-Ζωή Λάσκαρη», πρότεινε στην ντίβα του ελληνικού σινεμά (και παραγωγό της παράστασης «Les Belles») να ερμηνεύσει ένα καινούργιο τραγούδι σε r’n’b ρυθμούς. «Βλέποντάς με στις πρόβες με τις Les Belles, μου έφεραν τους στίχους και μου πρότειναν να ερμηνεύσω το r’n’b κομμάτι. Δεν μπορούσα να αρνηθώ», λέει η ίδια. Η Ζωίτσα μπορεί να μη λέει εύκολα «ναι», όμως αυτή η ιδέα τη δελέασε - με το παραπάνω. Οι πληροφορίες μας θέλουν την ηθοποιό να εντυπωσιάστηκε από την πρώτη ημέρα που είδε τα πέντε κορίτσια που απαρτίζουν τις Les Belles πάνω στη σκηνή να τραγουδούν και να χορεύουν. Η ίδια άλλωστε τις επέλεξε για να πρωταγωνιστήσουν στο θέατρό της. Η pop παράσταση με τη live band των Les Belles ήταν η αφορμή για να πει το μεγάλο «ναι» στους Exit. Ετσι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- οσονούπω θα μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το καινούργιο επαναστατικό κομμάτι του γκρουπ.

Η Ζωίτσα, που έχει αφήσει ιστορία ως «Crazy girl» στη διαχρονική ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», ακολουθεί πάντα τους ρυθμούς της εποχής. Οπως μαθαίνουμε, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους r’n’b ρυθμούς. Μάλιστα, αυτό το (μοδάτο) μουσικό είδος το ακούει καθημερινά. Το welcome tone στο κινητό της τηλέφωνο είναι σε rap... τέμπο (συγκεκριμένα, έχει στην αναμονή το «Καλημέρα Ελλάδα» των Goin Through). Αυτό, δε, το κομμάτι είναι μόνο η αρχή, καθώς μετά το r’n’b η Ζωίτσα θα ερμηνεύσει και rock κομμάτι!

Πηγή: Espresso






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1844.html