Ρωτάς; πας στη πόλη.. δε ρωτάς; πας στον ..πρόεδρο


Ημερομηνία Τετάρτη, 25 Φεβ 2009 @ 16:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Πήγε στη Βουλή να δει την συνεδρίαση, έχασε όμως τον δρόμο του, μέχρι που έφτασε έξω από το γραφείο του προέδρου της Βουλής , οπότε και του χτύπησε την πόρτα.
"Σε τι μπορώ να σας εξυπηρετήσω;" ρώτησε απορημένος ο Δ. Σιούφας.
«Τα θεωρεία πού είναι;» ρώτησε με τη σειρά του ο άγνωστος επισκέπτης.

Κι όμως συνέβη.. Αν ρωτώντας πας στην πόλη, τότε αν δεν ρωτήσεις μπορείς πολύ εύκολα να καταλήξεις στο γραφείο του προέδρου της Βουλής.

Πήρε την απάντηση (εξυπηρετικότατος ο κ. Πρόεδρος) και κατευθύνθηκε προς τα εκεί, αγνοώντας το τι θα ακολουθούσε. Και αυτό που ακολούθησε ήταν η απομάκρυνση δύο αξιωματικών και ενός κατώτερου αστυνομικού από τη Βουλή, καθώς κρίθηκε ανεπίτρεπτο να μην έχουν εφαρμοστεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας του Κοινοβουλίου.


Από το γραφείο του προέδρου της Βουλής υπήρξε μια λιτή ανακοίνωση: «Ηταν ένα περιστατικό, έξω από τους κανόνες ασφάλειας. Ο πρόεδρος έπραξε τα δέοντα» σημειώνεται και όπου «δέοντα» σημαίνει απομάκρυνση των τριών αστυνομικών που κρίθηκαν υπεύθυνοι (αλλά και να εξυπηρετήσει τον άμοιρο πολίτη).

Ο συγκεκριμένος επισκέπτης είχε εξασφαλίσει πρόσκληση να παρακολουθήσει κάποια συνεδρίαση της Ολομέλειας, από τα θεωρεία, όπως συμβαίνει καθημερινά (οι προσκλήσεις δίνονται συνήθως από τα κόμματα). Προσήλθε στην είσοδο του κτιρίου, έδωσε την ταυτότητά του και πήρε το απαραίτητο καρτελάκι προκειμένου να μετακινηθεί προς τα θεωρεία.

Ωστόσο, κανένας αστυνομικός δεν τον συνόδευσε, όπως ορίζουν τα μέτρα ασφάλειας, με συνέπεια να περιδιαβαίνει ψάχνοντας και να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δ. Σιούφα. Παρακολούθησε τη συνεδρίαση, έμεινε ικανοποιημένος από την κοινοβουλευτική εμπειρία του και αναχώρησε για το σπίτι του, μη γνωρίζοντας πως ο ίδιος έχασε απλώς για λίγο τον δρόμο, αλλά τρεις αστυνομικοί απώλεσαν οριστικά τη θέση τους στη Βουλή!

το έγραψε η Γιάννα Μπαλή - το διαβάσαμε στο e-go





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1837.html