Η οικογένεια Λαζαρίδη γυρνά την πλάτη στην Αγγελική Ηλιάδη


Ημερομηνία Τετάρτη, 25 Φεβ 2009 @ 00:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΣτα δικαστήρια Ευελπίδων εμφανίστηκε σήμερα η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη, κ. Μαρία Λαζαρίδη, έχοντας στο πλάι της την Πόπη Μαλιωτάκη. Η κ. Λαζαρίδη βρέθηκε στο δικαστήριο λόγω των ασφαλιστικών μέτρων που έκανε στο πρώην νυχτερινό κέντρο του γιου της «Μούσες». Με την Πόπη Μαλιωτάκη στο πλευρό της, δήλωσε ότι σκοπός της είναι να μην ανοίξουν οι «Μούσες» με βασική τραγουδίστρια την Σάσα Μπάστα. Ο στόχος και των δυο γυναικών έξω από τα δικαστήρια Ευελπίδων, ήταν να ανοίξει το μαγαζί του Μπάμπη Λαζαρίδη με τραγουδίστρια (και βασική πρωταγωνίστρια) την… Πόπη Μαλιωτάκη.


Όπως είναι γνωστό, το κέντρο «Μούσες» δούλευε τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά με την σύντροφο και μητέρα του μικρότερου παιδιού του Λαζαρίδη, Αγγελική Ηλιάδη, την οποία και η οικογένεια δήλωνε κατηγορηματικά ότι στήριζε και θεωρούσε μέλος της.

Όταν όμως η κ. Λαζαρίδη ρωτήθηκε για το που βρίσκεται η Αγγελική Ηλιάδη και γιατί δεν ήταν εκείνη στο πλευρό της, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει γιατί «έχει να της μιλήσει μέρες».

Έπειτα, δείχνοντας την Πόπη Μαλιωτάκη να στέκεται δίπλα της δήλωσε «έχω τη νύφη μου στο πλευρό μου»…

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη δολοφονία του γιου της, η κ. Λαζαρίδη είχε μιλήσει δημόσια με πολύ σκληρά λόγια για τη «νύφη της» Πόπη Μαλιώτακη και με τα καλύτερα για την… δεύτερη της νύφη Αγγελική Ηλιάδη.

Σήμερα, έκπληκτοι όλοι οι δημοσιογράφοι έξω από τα δικαστήρια Ευελπίδων είδαν την ίδια γυναίκα να παίρνει ανοιχτά το μέρος της «πρώτης της νύφης» και να αλλάζει τελείως τις απόψεις της, κάνοντας και σχετικές δηλώσεις.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

από το ζουγκλα gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1836.html