Μουσική Ανοιξη στο Καφεθέατρο της Κονδριγκτώνος


Ημερομηνία Κυριακή, 22 Φεβ 2009 @ 06:55
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Τρείς νέοι δημιουργοί συναντιούνται στο Καφεθέατρο για τέσσερις Κυριακές, καταθέτοντας τις καινούργιες τους συνθέσεις και τά βιώματά τους. Κοινό τους σημείο, η πηγή έμπνευσης, η ελληνική μουσική, παραδοσιακή και βυζαντινή. Ο καθένας δεξιοτέχνης στο όργανό του (ούτι, κλαρίνο, κανονάκι), ανήσυχα πνεύματα πού ανοίγουν δρόμους στη σύγχρονη μουσική Βαβέλ.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΡΒΕΡΗΣ - ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ
22 Φεβρουαρίου 1-8-15 Μαρτίου

ΚΑΦΕΘΕΑΤΡΟ
Κονδριγκτωνος 2, τηλ 2108235467



Μαζί τους οι ανερχόμενοι τραγουδιστές Μαρίνα Μανωλάκου, Μιχάλης Ζάμπας και Ειρήνη Νικολάου. Μεγάλη ορχήστρα επτά μουσικών συνοδεύει αρμονικά τους σολίστες και τραγουδιστές.

Στις βραδιές αυτές οι τρεις καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μέρος της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς τους που κυκλοφόρησε στην εταιρία Καθρέφτης. Τραγούδια και οργανικοί σκοποί από τους δίσκους ακτίνας «Για μια νεράιδα», «Μέσα στη φωτιά» και «Δυτική Ανατολή». Αξιοσημείωτες είναι οι επιρροές στις συνθέσεις από τα όργανα που υπηρετούν οι Στέλιος Βαρβέρης (Ούτι), Θοδωρής Γεωργόπουλος (Πνευστά), Μανώλης Καρπάθιος (Κανόνι). Μελωδικές γραμμές που αναδεικνύουν ήχους κρυμμένους μέσα σε μουσικό θησαυροφυλάκιο. Καλλιτέχνες που γνωρίζουν και βιωματικά και επιστημονικά το μουσικό χώρο της ανατολικής Μεσογείου, προτείνουν φωτεινούς μουσικούς δρόμους.

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, για λεπτά γούστα και απαιτητικούς ακροατές.

 







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1831.html