Προσπάθησε να τους δολοφονήσει και σκοτώθηκε η ίδια


Ημερομηνία Τετάρτη, 18 Φεβ 2009 @ 15:05
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΔε μπορούσε πλέον να συντηρεί τις πέντε ερωμένες του ένας παντρεμένος Κινέζος επιχειρηματίας και έστησε έναν ιδιωτικό διαγωνισμό ομορφιάς (με επαγγελματία κριτή παρακαλώ) για να διαλέξει μόνο μία. Η πρώτη γυναίκα όμως που αποκλείστηκε, δεν άντεξε την απόρριψη. Κάλεσε τον επιχειρηματία και τις άλλες τέσσερις ερωμένες του για μια βόλτα με το αυτοκίνητο και το έριξε σε γκρεμό. Από τα συντρίμμια βγήκαν όλοι ζωντανοί, εκτός από την ίδια που σκοτώθηκε ακαριαία.


Ο Κινέζος επιχειρηματίας γνώρισε τη γυναίκα που παρ’ ολίγο να τους παρασύρει όλους στο θάνατο, σε ένα μαγαζί όπου δούλευε ως σερβιτόρα.

Και οι πέντε ερωμένες γνώριζαν την ύπαρξη των υπολοίπων, αλλά δεν διέκοπταν τη σχέση τους με τον επιχειρηματία, γιατί τους παρείχε από ένα μισθωμένο διαμέρισμα, καθώς και από 530 ευρώ μηνιαίως.

Η οικονομική κρίση όμως χτύπησε και τον επιχειρηματία, ο οποίος δε μπορούσε πια να συντηρεί και τις πέντε γυναίκες. Χωρίς να το μάθουν οι… ενδιαφερόμενες προσέλαβε έναν καθηγητή από μια σχολή μοντέλων, για να κρίνει επαγγελματικά τις διαγωνιζόμενες και τα καλλιστεία ξεκίνησαν. Οι πέντε γυναίκες έπρεπε εκτός από την εμφάνιση, να πείσουν και για το ταλέντο τους στο περπάτημα, στο τραγούδι αλλά και για την ικανότητά τους να καταναλώνουν αλκοόλ.

Ο κριτής απέρριψε τη μια από τον πρώτο γύρο, στον οποίον κρίθηκαν για την εμφάνισή τους. Εκείνη εξαγριώθηκε και θέλησε να πάρει εκδίκηση οδηγώντας και τους έξι στον γκρεμό. Μετά το δυστύχημα, ο επιχειρηματίας έκλεισε την εταιρία του και πλήρωσε 67.000 ευρώ στους γονείς της νεκρής, ως αποζημίωση.

Πηγή: Zougla.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1826.html