Μοντέλλο - εισαγωγέας κοκαίνης στη Θεσσαλονίκη


Ημερομηνία Σάββατο, 14 Φεβ 2009 @ 19:45
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΜοντέλο αλλά και εισαγωγέας ναρκωτικώνΤον 32χρονο Τεό Θεοδωρίδη έχει βάλει στο στόχαστρο προς σύλληψη η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και για αυτόν τον λόγο έχει εξαπολύσει μεγάλο ανθρωποκυνηγητό. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, κάτοικος Πολυγύρου είναι ο παραλήπτης δέματος που περιείχε τέσσερα κιλά και 160 γραμμάρια κοκαΐνης και το οποίο «ταξίδεψε» αεροπορικώς από την Κολομβία στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Η Ασφάλεια έχοντας πληροφορίες εδώ και είκοσι ημέρες ότι θα έφτανε στο «Μακεδονία» δέμα με κοκαΐνη, έστησε ολόκληρη επιχείρηση για τη σύλληψη του παραλήπτη. Και εκείνος όμως, είχε φροντίσει να πάρει τις προφυλάξεις του…Η κοκαϊνη ήταν συμπιεσμένη με ειδική πρέσα, για να μην πιάνει πολύ χώρο και ήταν τοποθετημένη μέσα σε σακούλες. Οι σακούλες ήταν κρυμμένες μέσα σε μια σαμπρέλα, όπου οι αποστολείς είχαν ρίξει ειδικό υγρό, ώστε να μην ανιχνεύεται από τους εκπαιδευμένους σκύλους. Τις σακούλες είχαν τοποθετήσει μέσα σε σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή, τον οποίο είχαν συσκευάσει σε κουτί.

Το δέμα με την κόκα παρέλαβε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» υπάλληλος εταιρείας κούριερ, που πίστευε, ότι επρόκειτο για ηλεκτρονικό υπολογιστή και το μετέφερε στο υποκατάστημα της εταιρείας στη Χαλκιδική.

Εκεί πήγαν οι δύο συνεργοί του Τεό για να παραλάβουν το δέμα. Ο ένας, 30 ετών κρατούσε τσίλιες έξω από το κατάστημα ταχυμεταφορών και ο δεύτερος, ένας 38χρονος μπήκε στο κατάστημα και παρέλαβε την κοκαΐνη χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα.

Ωστόσο, έξω από το μαγαζί τους περίμεναν άνδρες της Ασφάλειας, που τους συνέλαβαν.

Οι ίδιοι αποκάλυψαν στη συνέχεια στους αστυνομικούς ότι ο πραγματικός παραλήπτης ήταν ο Τεό Θεοδωρίδης.

Όπως προέκυψε αργότερα, το μοντέλο είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους συνεργούς του, προφανώς έχοντας υποπτευθεί ότι παρακολουθούνται από την αστυνομία, αλλά δεν πρόλαβε να τους ενημερώσει.

Πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι ο ίδιος ο Τεό είχε ταξιδέψει στην Κολομβία, προκειμένου να κλείσει το deal. Και μιλάμε για πολλά χρήματα, αν αναλογιστεί κανείς ότι καταρχήν η κοκαΐνη μπορούσε να νοθευτεί και κατά δεύτερον ότι η τιμή για το ένα γραμμάριο αγγίζει τα 100 ευρώ…

Ο Τεό Θεοδωρίδης συνεργάζεται με τρία πρακτορεία μοντέλων στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Αμερική. To 2008 ανακηρύχθηκε ως ο ομορφότερος άνδρας στον κόσμο σε διαγωνισμό ομορφιάς στο Ντουμπάι. Στην Ελλάδα έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις γνωστών σχεδιαστών μόδας, όπως του Μιχάλη Ασλάνη, του Μάκη Τσέλιου, του Nikolas, ενώ έχει φωτογραφηθεί και για πολύ γνωστές εταιρίες εσωρούχων.

Μεγάλη του επιθυμία, όμως, ήταν να ενασχοληθεί με την ηθοποιία. Γι’ αυτό το λόγο σπούδασε υποκριτική σε σχολή στην Νέα Υόρκη όπου γνώρισε μεταξύ άλλων και τον Αλ Πατσίνο. Έχει παίξει στη μουσική παράσταση Οff Broadway Bathsheba και στις ταινίες Director's Nuts και Mangano.

Πηγή: Ζούγκλα grΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1824.html