Παζάρι βιβλίων 2009 - 6 με 15 Φεβρουαρίου


Ημερομηνία Παρασκευή, 06 Φεβ 2009 @ 21:29
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiSΠαζάρι βιβλίου 2009 στη πλατεία ΚλαυθμόνωςΤην Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, ξεκινά το 14ο Παζάρι Βιβλίου, μία έκθεση βιβλίου, διαφορετική από τις συνηθισμένες, μία μεγάλη Γιορτή γνωριμίας με το Βιβλίο, για 14η συνεχή χρονιά, από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ, υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

Από την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, για δέκα ημέρες, έως και την Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2009, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, πραγματοποιείται το γνωστό και καθιερωμένο, πλέον, μεγάλο Παζάρι Βιβλίου, η μεγαλύτερη εκποίηση βιβλίου στην Ελλάδα.

 Σ' ένα τεράστιο, καλαίσθητο και λειτουργικό περίπτερο (1.000 τ.μ.), ενιαίο για όλους τους εκδότες, εκτίθενται 450.000 αξιόλογα και, εν πολλοίς, σπάνια βιβλία.

Οι Έλληνες εκδότες, άνοιξαν, για μία ακόμη φορά, τις αποθήκες τους και προσφέρουν βιβλία όλων των ειδών, με 70% έκπτωση.

Οι τιμές θα σας εκπλήξουν: θα βρείτε βιβλία και με 0,50 μόνο ευρώ!

Έτσι, οι ευκαιρίες για τους φίλους του Βιβλίου είναι μεγάλες. Στο Παζάρι Βιβλίου της Κλαυθμώνος, οι βιβλιόφιλοι, κάθε ηλικίας, μπορούν να προμηθευτούν αποδεδειγμένα φτηνά, αλλά αξιόλογα βιβλία. Γιατί όλοι πιστεύουμε ότι το Βιβλίο δεν παλιώνει. Το Βιβλίο είναι πάντα θησαυρός, όποια κι αν είναι η ημερομηνία της έκδοσής του.

Ας επισκεφθούμε, λοιπόν, αυτό το Παζάρι Βιβλίου, συνδυάζοντας και έναν μικρό περίπατο στο ιστορικό κέντρο της πόλης, συντροφιά πάντα με τη γνώση από τον μαγευτικό κόσμο του Βιβλίου, με το σύνθημα: «Υιοθετήστε ένα βιβλίο, πρέπει να ζήσει!».

Το Παζάρι Βιβλίου 2009, 6 έως 15 Φεβρουαρίου, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:45 το βράδυ.Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1817.html