Namaste Music - Λαζοπούλου, Κώστας Βαρδάς, Λάζαρος


Ημερομηνία Τετάρτη, 28 Ιαν 2009 @ 06:50
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΠρόσφατα, μια "φρέσκια" δισκογραφική εταιρία, η ΝαΜαστε music μας συστήθηκε με 3 αξιόλογες δουλειές από αντίστοιχους καλλιτέχνες. Την Ινα Λαζοπούλου (που την ξέρουμε κι από παλιότερα) και τους Κώστα Βαρδά και Λάζαρο. Ακολουθούν τα δελτία τύπου, ενώ τα τραγούδια Καινούργια Αρχή, Επιστροφή μουκαι δεν είναι Ερωτας τα ακούτε από τον HotStation.

Η NAMASTE MUSIC παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά της Ίνας Λαζοπούλου. Μεσουρανώντας και με εμβληματική παρουσία στη showbiz η αειθαλής καλλονή επανέρχεται με το CD που θα προκαλέσει αίσθηση.

Η «Καινούρια Αρχή» της Ίνας Λαζοπούλου ξεκινάει με δροσερά pop τραγούδια του γνωστού Bawar ο οποίος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου και την παραγωγή.

Η αφοπλιστική εμφάνιση της Ίνας και ο ρυθμός του Bawar συνθέτουν το σκηνικό.

«Καινούρια Αρχή» και διάθεση για απογείωση ... όπως μόνο η Ίνα γνωρίζει ...


Κώστας Βαρδάς - Παράφορα

Ο Κώστας Βαρδάς γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας όπου και σπούδασε στο Music of Arts (Melbourne University). Το έμφυτο ταλέντο του στην μουσική φάνηκε από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του, αφού σε ηλικία 9 ετών έγινε soloist στην κρατική χορωδία. Στην ηλικία των 12 ο Κώστας είχε ήδη ξεκινήσει να τραγουδάει επαγγελματικά σε διάφορες εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία. Στα 18 του μετακόμισε στη Κύπρο όπου και τραγούδησε 3 χρόνια στην κρατική ορχήστρα της Κύπρου(Κρατικό Κανάλι RIK).
Στα 21 του μετακομίζει στην Ελλάδα όπου συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής όπως Γλυκερία, Άντζελα Δημητρίου, Λίτσα Γιαγκούση, Λάμπη Λιβιεράτο, Ίνα Λαζοπούλου, Θάνο Πετρέλη.

Παράφορα (cd single)

Το CD single «Παράφορα» είναι μια δουλειά που ετοιμάστηκε με πολύ αγάπη από ταλαντούχους στιχουργούς και συνθέτες. Ο Γιώργος Καραγιάννης έχει γράψει στίχους και μουσική στο ‘Δεν είναι ο έρωτας’, Για το τραγούδι ‘Παράφορα‘ στίχους και μουσική έχει γράψει ο γνωστός Γιάννης Μίχος, ο οποίος έχει δώσει τραγούδια σε γνωστούς ερμηνευτές όπως τον Νίνο και τον Σάκη Ρουβά. Επίσης, το τραγούδι ‘Ποτέ μην γυρίσεις‘ το έχει γράψει ένας νέος και ταλαντούχος συνθέτης, ο Αλέξης Γούδας με μουσική του Bawar. Τέλος, το remix του ‘Δεν είναι ο έρωτας’ είναι ένα ντουέτο με τον A.SX έναν νέο, πολύ ταλαντούχο rapper, του οποίου το όνομα θα ακουστεί πολύ στο μέλλον.Λάζαρος - Σταμάτα Εδώ
«Σταμάτα εδώ» είναι το πρώτο δισκογραφικό στίγμα, του πολλά υποσχόμενου ερμηνευτή Λάζαρου. Με πολλά βιώματα rock και εναλλακτικά ακούσματα, μετά το πέρασμα του από το πλατό του Fame Story, διαχωρίζει με το εν λόγω CD, τη μουσική πρόταση από το τραγούδι του συρμού. Πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, δυναμικές ερμηνείες και στίχοι ακριβοί, για τα δεδομένα του είδους. Δύο καινούργια τραγούδια «Σταμάτα εδώ», «Επιστροφή μου» και δύο bonus tracks, εκ των οποίων το ένα είναι club mix εκδοχή του πρώτου. Σημείο αναφοράς το δεύτερο, μια εξαιρετική μεταφορά του hit F.G.B. των Sunrise Avenue στα ελληνικά. Της δουλειάς υπογράφει ο Αλέξης Γούδας στο στίχο και στην παραγωγή και ενορχήστρωση ο Bawar.

Κολακευτικά μόνο σχόλια για τους συντελεστές, αλλά και την νεοσύστατη NAMASTE MUSIC που δίνει δυναμικό παρόν στο χώρο. Προσδοκίες για ανάλογη συνέχεια μεγάλες για τον ίδιο τον καλλιτέχνη και για την εταιρία, κάτι που άλλωστε επιβεβαιώνουν τα πρώτα δείγματα γραφής και η διαφαινόμενη υποδοχή των ακροατών.
Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1805.html