Καλό καλοκαίρι;


Ημερομηνία Πέμπτη, 07 Μάρ 2002 @ 09:00
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΤην τελευταία φορά κάτι σχολίασα ότι μπήκαμε στην άνοιξη (λόγω Μαρτίου) αλλά σας είπα ότι με κράξανε όταν το είπα προφορικά σε κάποιους γιατί λέει πρέπει να πάει πρώτα 21 ο μήνας.

Καλημέρα σας! Αντε και τον ξαναφάγαμε τον γάιδαρο! Πέμπτη σήμερα, έχουμε και εκπομπούλα το βραδάκι, καλά θα περάσουμε! (θυμήστε μου να αυτο-χαστουκιστώ την επόμενη φορά που θα καταπιαστώ με πρώτο θέμα το Σαββατοκύριακο.. αυτό που έρχεται ή αυτό που πέρασε.. Είπαμε να ζούμε και να δουλεύουμε για ένα Σαββατοκύριακο, αλλά όχι κι έτσι!)

Την τελευταία φορά κάτι σχολίασα ότι μπήκαμε στην άνοιξη (λόγω Μαρτίου) αλλά σας είπα ότι με κράξανε όταν το είπα προφορικά σε κάποιους γιατί λέει πρέπει να πάει πρώτα 21 ο μήνας. Λοιπόν, ανακαλώ και την σκέψη ακόμα! Η ευχή είναι: "Καλό Καλοκαίρι"! Φοβερές ζέστες και λιακάδες! Η χαρά όσων αγόρασαν πρόσφατα αυτοκίνητο (λέμε τώρα) και ανυπομονούν να δοκιμάσουν και το air condition! (καλοριφέρ είχε και το παλιό τους, βλέπετε)..

Ο Αντώνης από την Πάτρα μας έκραξε στην αφιέρωση του (για απόψε είναι) για τον "Greek mouzaka".. Εγώ είμαι πάντως περήφανος για την Ελληνική μας παράδοση, κουζίνα και τουρισμό και ας μην μου αρέσουν οι μελιτζάνες! Κουράγιο όμως γενικότερα, σε λίγο καιρό θα γίνουμε άνθρωποι, και θα ανανεωθεί και το off-the-air πρόγραμμα μας.. Και μουσικά αλλά και από εκφωνήσεις.. Οπότε το μενού θα αλλάξει και ο μουσακάς θα μείνει απ΄έξω.. Για το Greek Ouzo (power) δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο!

Περίμενα να είμαι σε κανά αυτόφορο μεσοβδόμαδα, ή να μαζέψω κανα "χεστήριο" e-mail για τα σχόλια στην αρχή της εβδομάδας αλλά τίποτα..! Λοιπόν, ή κανείς δεν διαβάζει αυτά που γράφω εδώ, ή έχετε πέσει με τα μούτρα στο bar και στο Big Brother 2! τσκ τσκ τσκ! Πάντως, ότι πρόλαβα να δω από spot έχουν μαζέψει καλό "υλικό" για τα δύο reality ..πράγματα.. Και μιλάω για τις γυναίκες, όσο πρόλαβα να δω και εγώ.. Οι άντρες μου φαίνονται τρομεροί φλώροι πάντως.. Πού είναι η βαρβατίλα του Φίλιππου και του Πρόδρομου; Τώρα δηλαδή, αυτό είναι το trendy profile των ανδρών που θα φορεθεί φέτος στην πλαζ; Να ανησυχώ που δεν είμαι έτσι; ωχ, ωχ, ωχ...

Αυτά για την ώρα, τα υπόλοιπα, ζωντανά και από μικροφώνου, απόψε το βράδυ στις 21:00.. (το σποτάκι με την Βανδή πώς σας φάνηκε;)

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article18.html