Τα χάπια ecstasy ήταν του σκύλου μου


Ημερομηνία Παρασκευή, 02 Ιαν 2009 @ 06:30
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΕχουμε ακούσει πολλές φορές πώς χρησιμοποιούμε τον σκύλο για διάφορες δικαιολογίες.. πχ, την έκανα την εργασία, αλλά την έφαγε ο σκύλος μου.. 'Η δεν το εσπασα εγώ το βάζο, ο σκύλος το έριξε. Αν όμως κάποια στιγμή σας συλλάβουν με 70 χάπια έκσταση, μην δοκιμάσετε μια παρόμοια δικαιολογία.. Το έκανε ο Steven Dwyer και ..δεν έπιασε..

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Steven Dwyer είναι ένας 40χρονος ελαιοχρωματιστής, χωρισμένος, πατέρας 4 παιδιών, που δεν είχε απασχολήσει μέχρι εκείνη την στιγμή τις αρχές. Μέχρι που τον σταμάτησαν σε ένα τυπικό μπλόκο.. Κι εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα του με τις αρχές. Βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού περισσότερα από 70 χάπια έκσταση (24 γραμμάρια) και στις τσέπες του άλλα 5 γραμμάρια μεταμφεταμίνες (speed).

Τα ωραία όμως έγιναν στο δικαστήριο. Εκεί λοιπόν παραδέχτηκε την ενοχή για την κατοχή των αμφεταμινών, γιατί όπως έλεγε τις έπαιρνε για να μπορεί να ανταπεξέλθει στο μεγάλο όγκο δουλειές και τις πολλές ώρες που τον απασχολούσε αλλά για τα χάπια ecstasy δήλωσε αθώος.

Συγκεκριμένα, τα χάπια όπως είπε τα είχε στην κατοχή του πιστεύοντας πως ήταν ..αντισυλληπτικά για την σκυλίτσα του. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην κατοχή του όταν σε ένα πλυντήριο ρούχων γνώρισε έναν κύριο που είχε κι αυτός μια σκυλίτσα της ίδιας ράτσας με την δική του (shar-peis). Εκεί λοιπόν που έπιασαν την κουβέντα για τους καλύτερους τους φίλους, και την αναπαραγωγή τους. Επειδή όμως πρόσφατα είχε κάνει στείρωση στην σκυλίτσα του και δεν τα χρειαζόταν προσφέρθηκε να του τα δώσει, μια και τυχαία τα είχε στο αυτοκίνητο του. Οι κρίσιμες μέρες για τον κατηγορούμενο (την σκυλίτσα του πιο σωστά) ήταν κοντά, οπότε θεωρώντας ότι πρόκειται όντως για αντισυλληπτικά χάπια τα πήρε με χαρά. Δεν πλήρωσε μάλιστα ούτε δραχμή!

Ο δικαστής δεν φάνηκε να πείθεται από τις δικαιολογίες και καταδίκασε τον άτυχο Steve σε 2 μήνες φυλάκιση με αναστολή, για κατοχή μεγάλης (εμπορεύσιμης) ποσότητας ναρκωτικών και αμφεταμινών.
Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1791.html