Η Αγγελική Ηλιάδη σπάει την σιωπή της


Ημερομηνία Πέμπτη, 01 Ιαν 2009 @ 05:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Περισσότερες από 2 εβδομάδες έχουν περάσει από τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη και η Αγγελική Ηλιάδη σπάει τη σιωπή της μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» για την τραγική νύχτα της 12ης Δεκεμβρίου, αλλά και τι σκέφτεται να κάνει από εδώ και πέρα. Πώς είναι η... χήρα Πόπη Μαλιωτάκη; Ε καμία σχέση με την Ηλιάδη, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ και να σταθεί στα πόδια της για το καλό του παιδιού της. Και στα σχέδια αυτά δεν περιλαμβάνεται το τραγούδι και η επιστροφή της στις πίστες.


Η αοιδός ξεκαθαρίζει πως πλέον δεν την ενδιαφέρει η καριέρα της και τις τελευταίες μέρες δεν σκέφτεται καν την επιστροφή της στο τραγούδι. Για εκείνη μοναδική προτεραιότητα είναι ο γιος που απέκτησε με τον Λαζαρίδη, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα διεκδικήσει τίποτε από την περιουσία του. Όσο για το νυχτερινό κέντρο «Μούσες», που σε αυτό γνώρισε τον Λαζαρίδη και αναδείχθηκε η ίδια στη νυχτερινή ζωή; Ανήκει στην οικογένεια του επιχειρηματία και αυτή θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Η Ηλιάδη αποκαλύπτει ότι δεν γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του συντρόφου της, αφού η ίδια δεν πρόλαβε να δει καν τη φιγούρα των δραστών. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Επίσης, αποκαλύπτει ότι αυτή την περίοδο μετράει φίλους και μέχρι στιγμής είναι λίγοι εκείνοι που της έχουν σταθεί στις δύσκολες ώρες που περνάει. Αλλά έτσι δεν γίνεται πάντα; Ο φίλος στη λύπη φαίνεται! Αυτές τις μέρες η Ηλιάδη και ο γιος της βρίσκονται στην Αθήνα σε φιλικό σπίτι και προσπαθεί να ηρεμήσει.

Πηγή: Πρώτο Θέμα / Λοιπόν






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1790.html