Η Σκάρλετ Γιόχανσον πουλάει τις μύξες της στο ebay!


Ημερομηνία Τετάρτη, 24 Δεκ 2008 @ 07:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Σκάρλετ Γιόχανσον - Scarlet JohanssonΑπίστευτο κι όμως αληθινό: η Σκάρλετ Γιόχανσον φύσηξε τη μύτη της σε ένα χαρτομάντιλο, και τώρα το πουλάει στο eBay! Αυτή η εξέχουσας λεπτότητας κίνηση, έγινε κατά τη διάρκεια εμφάνισης της ηθοποιού στην εκπομπή του NBC "Tonight", την περασμένη Τετάρτη, 17/12, στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας ταινίας της, "The Spirit". Η Γιόχανσον είπε στην εκπομπή ότι κόλλησε το κρυολόγημα από τον συμπρωταγωνιστή της Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και ότι πιστεύει ότι έχει ιδιαίτερη αξία γιατί η αρρώστια πέρασε από τη μια διασημότητα στην άλλη (τέτοια μετριοφροσύνη!).


Τότε ο παρουσιαστής, Τζέι Λένο της πρόσφερε ένα χαρτομάντιλο και η Γιόχανσον ανακοίνωσε ότι θα το πουλήσει στον ιστότοπο δημοπρασιών, eBay για να συγκεντρώσει χρήματα υπέρ της φιλανθρωπικής οργάνωσης εναντίον της πείνας, "USA Harvest". Στη συνέχεια, φύσηξε τη μύτη της δύο φορές, εναποθέτοντας στο χαρτομάντιλο λίγο κραγιόν και κάποιες μύξες.

Μέχρι χτες το πρωί το βρώμικο χαρτομάντιλο είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 60 προσφορές, με τη μεγαλύτερη να φτάνει στα 2.050 δολάρια! Η δημοπρασία τελειώνει τη Δευτέρα.

Όσοι πιστοί, χουβαρντάδες και ατρόμητοι στα μικρόβια, σπεύσατε να προλάβετε! Αν και βέβαια τώρα που έγινε η αρχή δεν αποκλείεται σε λίγο να δούμε σε δημοπρασία και τις λερωμένες πάνες των διδύμων της Αντζελίνα Τζολί.

Πηγή: Περιοδικό Λοιπόν






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1780.html