U2 - No Line on the Horizon - Νέο άλμπουμ από τους U2


Ημερομηνία Τρίτη, 23 Δεκ 2008 @ 06:30
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



U2 - No Line on the HorizonΟι U2 ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο No Line On The Horizon! Το No Line On The Horizon θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου 2009! Την παραγωγή του album την έχει αναλάβει ο μακροχρόνιος φίλος των U2 Brian Eno καθώς και οι Danny Lanois και Steve Lillywhite.

U2 - No Line On The Horizon

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το δελτίο τύπου στη συνέχεια του άρθρου και κάντε κλικ στα παρακάτω link www.U2.com


No Line on the Horizon: Το νέο studio album των U2 θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου του 2009 (Δευτέρα). Με ηχογραφήσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου, ο νέος δίσκος του γκρουπ θα είναι το 12ο στούντιο άλμπουμ τους μετά το How to Dismantle an Atomic Bomb, που πούλησε 9 εκατομμύρια αντίτυπα και κυκλοφόρησε το 2004.

Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν πέρσι στο Fez του Μαρόκο και συνεχίστηκαν στο ιδιόκτητο στούντιο του συγκροτήματος στο Δουβλίνο. Στη συνέχεια οι U2 βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Platinum Sound Recording Studio και τέλος στο Λονδίνο όπου ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση στο Olympic Studio.

Για την ηχογράφηση και την παραγωγή του άλμπουμ κλήθηκαν οι παλιοί και δοκιμασμένοι γνώριμοι και φίλοι των U2, Brian Eno, Danny Lanois και Steve Lillywhite.

Εν αναμονή λοιπόν μέχρι τις 2 Μαρτίου, αν δεν υπάρξουν στο ενδιάμεσο ..διαρροές..






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1778.html