Νύχτες Υγρές - Μιχάλης Κακέπης, Κώστας Μουστάκας, Μάρκος Χαρίτος


Ημερομηνία Τετάρτη, 12 Νοέ 2008 @ 01:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Το Μουσικό Ταχυδρομείο και οι μουσικές εκδόσεις Σείστρον παρουσιάζουν το CD «ΝΥΧΤΕΣ ΥΓΡΕΣ», που αποτελεί την πρώτη δουλειά του project ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ. Τα 9 τραγούδια που περιλαμβάνονται ερμηνεύει με την μεστή και αισθαντική φωνή του ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ ξεδιπλώνοντας το εύρος των φωνητικών του ικανοτήτων. Η ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ ερμηνεύει το τραγούδι «Ανάμεσα στους Ίσκιους» μαζί με τον Μιχάλη δίνοντας την δική της ξεχωριστή πινελιά.



Ο συνθέτης και κιθαρίστας Κώστας Μουστάκας υπογράφει τις 10 ατμοσφαιρικές και μελωδικά πλούσιες συνθέσεις που αποτελούν τις «Νύχτες Υγρές», σε ενορχήστρωση του ίδιου του συνθέτη, με έντονο το άρωμα από την μακροχρόνια ενασχόληση του με την τέχνη της κιθάρας.

Οι στίχοι ανήκουν στον πρωτοεμφανιζόμενο στη δισκογραφία Μάρκο Χαρίτο και αφορούν στην νοσταλγία τον έρωτα και τον προβληματισμό σχετικά με την πορεία του σύγχρονου ανθρώπου, οι στίχοι έλκουν την καταγωγή τους κυρίως από την ποιητική συλλογή που εξέδωσε το 1993 με τίτλο Έφιππα και πεζά. Στα φωνητικά τον Μιχάλη συνοδεύει η Λήδα Πισπίρη, εκτός από το τραγούδι «Γεύση Υγρή» που τον συνοδεύει η Αντιγόνη Ζωγράφου, στο ίδιο κομμάτι φλάουτο παίζει η Χρυσάνθη Αυλωνίτου και τσέλο η Σωτηρία Αναστασίου. Πιάνο στον δίσκο παίζει δεξιοτεχνικά ο Δημήτρης Δαμάσκος.

Περιεχόμενα:

1. Αχτίδα
2. Υπάρχουν ώρες
3. Γεύση υγρή
4. Τορόντο
5. Ανάμεσα στους ίσκιους
6. Νύχτα
7. Πράξη ανεπανόρθωτη
8. Ιριδισμοί
9. Μαινάδες
10. Ιριδισμοί ορχηστρικό

Παραγωγή: Σείστρον copyright 2008
Διανομή Μουσικό Ταχυδρομείο







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1759.html