Not another Halloween Party από τους BottleNecks


Ημερομηνία Τετάρτη, 15 Οκτ 2008 @ 16:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας VaMMpiTreLLa



Εάν εχετε κουραστεί κάθε χράνο, τέλη Οκτώβρη, να διασκεδάζετε σε parties με θέμα το Halloween , η λύση είναι μια ! " NOT ANOTHER HALLOWEEN PARTY " από την ομάδα Bottlenecks . Μετά απο την πολύμηνη απουσία των Bottlenecks απο τα decks, επιτέλους εφτασε η ώρα, η VaMMpiTreLLa και ο dj Kiko, να  ενώσουν και παλι τις δυναμεις τους στον ανακαινίσμενο νέο χώρο του Club Underworld (Iπποκράτους 56, Αθηνα).

Not another Halloween Party
djs: Bottlenecks ( VaMMpiTreLLa & Dj Kiko)
Πεμπτη 30 Οκτωβριου 2008
Club Underworld Ιπποκρατους 56 , Αθηνα
Εισοδος ελευθερη ( απο την πορτα)
Ωρα εναρξης 23:00



Εάν οι αγαπημένες σας μουσικές προτιμησείς βρίσκονται ανάμεσα σε dark wave, new wave, synthpop, ebm και Industrial, τοτε η VaMMpiTreLLa και ο dj Kiko, θα χαρούν να σας ξεναγήσουν στα μονοπάτια τους!!

*Οχι* δεν θα χουν χορεύτριες να λικνίζονται στο ρυθμό της μουσικής , αλλά θα περιμένουν εσάς να γεμίσετε την πίστα και να φροντίσετε να μην αδειάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

*Οχι* δεν θα χουν Halloween dress code, θέλουν να είστε οι εαυτοί σας !!! Ελάτε όπως είστε...Σας πάνε !! ('Οπως θα λεγε και ο συγχωρεμένος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.)

*Οχι* δεν θα χουν είσοδο , μην δοκιμάσετε όμως να μπείτε από το παράθυρο, από την πόρτα ειναι ελεύθερη και ασφαλέστερη η είσοδος για ολους .


Καλή σας διασκέδαση !
Bottlenecks
www.myspace.com/bottlenecks







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1732.html