Θιάσος Τρελλών - Νέα τραγούδια - Διαγωνισμός


Ημερομηνία Σάββατο, 11 Οκτ 2008 @ 06:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Το συγκρότημα «ΘΙΑΣΟΣ ΤΡΕΛΛΩΝ» ξεκίνησε το 2004 από τον Κωνσταντίνο Ξένο, κιθαρίστα και συνθέτη του hard rock συγκροτήματος «Power». To 1ο cd με τον ομώνυμο τίτλο κυκλοφόρησε το 2007. Η μουσική είναι ένας συνδυασμός κλασικών ήχων σκληρής ροκ με ατμοσφαιρικές πινελιές . Οι στίχοι είναι ελληνικοί και τα τραγούδια μιλούν για την αγάπη, την επιθυμία, την προσπάθεια και την ελπίδα.

Σήμερα το συγκρότημα μας παρουσιάζει τρία (3) ολοκαίνουρια τραγούδια με τα οποία ξεκινάει και μια καινούρια συνεργασία. Τους στίχους υπογράφει η Ιωάννα Μπαλτσάκη. Mε την ιδιοσυγκρασία που την χαρακτηρίζει προσθέτει επιπλέον εικόνες και συναισθήματα.. 

Τα τραγούδια είναι: 1) Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ 2) ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ (Βγάλ’ τη μάσκα) και 3) ΣΩΣΕ ΜΕ .  Και τα 3 τα ακούτε από το πρόγραμμα του HotStation.gr και μαζί με το συγκρότημα σας δίνουμε την δυνατότητα να κερδίσετε το 1ο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο "Θίασος Τρελλών" (λεπτομέρειες διαβάστε στη συνέχεια του άρθρου).

Επίσης υπεύθυνος για τα νέα στοιχεία στον ήχο του συγκροτήματος είναι ο Δημήτρης Μαλέγκας και τα «Millennium Studios”.



Ο ΘΙΑΣΟΣ ακόμα πιο ΤΡΕΛΛΟΣ!

Το συγκρότημα αποτελείται από τους:

Κωνσταντίνο Ξένο - κιθάρα/φωνή • Άννα Mαρκάκη - τύμπανα
Αντώνη Παπαθανασίου - κιθάρα • Ιωάννη Ντρες - μπάσο

www.myspace.com/thiasostrellwn

Για να κερδίσετε άλμπουμς του Θιασου των Τρελλών στείλτε "WIΝ ΘΙΑΣΟΣ ΤΡΕΛΛΩΝ + το ονοματεπώνυμό σας" με SMS στο 54999 (1,19 ευρώ με το ΦΠΑ). Στην περίπτωση που οι συμμετοχές είναι περισσότερα από τα cd που θα διαθέσουμε θα γίνει κλήρωση. Τα cds θα τα παραλάβετε ταχυδρομικά, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν με SMS στο κινητό τους στο τέλος του διαγωνισμού.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1728.html