Οι Onirama στο Fuzz με Grand Avenue, Λάκη Παπαδόπουλο & Τζώρτζια (Μπλε)


Ημερομηνία Τετάρτη, 08 Οκτ 2008 @ 01:25
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Onirama Live Το καλοκαίρι όλη η Ελλάδα χόρεψε στο ρυθμό του «Σε θέλω σαν τρελός» από το ολοκαίνουριο άλμπουμ των Onirama «Κλεψύδρα». Και ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι το 2008 δεν είναι μία καταπληκτική χρονιά για την εξαμελή παρέα από τη Θεσσαλονίκη που αποκτά κάθε μέρα όλο και περισσότερους φανατικούς φίλους;
Μετά την τεράστια επιτυχία των εμφανίσεων τους το χειμώνα στο live club ‘Cinema’ όπου κατάφεραν να γίνουν το απόλυτο “talk of the town”, τη βράβευσή τους στα MAD AWARDS ως το καλύτερο συγκρότημα της χρονιάς, την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «Κλεψύδρα» και το τραγούδι «Η μπαλάντα του τρελού» που ακούγεται παντού, την τρομερή εμπειρία του να ανοίξουν τη συναυλία του Lenny Kravitz στο Terra Vibe πριν ένα μήνα και την εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα, οι Onirama ολοκληρώνουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις με μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, στο Fuzz, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, στις 9:30μμ.


Οι «πρίγκιπες» της ελληνικής ποπ σκηνής διακρίνονται για τη φρεσκάδα και την ζωντάνια τους στο live αλλά και τον τρόπο που ξεσηκώνουν το κοινό, ερμηνεύοντας με το δικό τους ξεχωριστό στυλ, τόσο ελληνικά όσο και ξένα τραγούδια. Το ρεπερτόριό τους είναι πλούσιο και η σκηνική τους παρουσία ιδιαίτερη.

Η συναυλία των Onirama στο Θέατρο Βράχων που αναβλήθηκε λόγω βροχής, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στο Fuzz.

 

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου θα ροκάρουν μαζί τους εκλεκτούς καλεσμένους: τον Λάκη Παπαδόπουλο με τον οποίο συνεργάστηκαν στον πρόσφατο δίσκο τους και τη Τζώρτζια από τους Μπλε. Specialguests είναι οιGrandeAvenue, το Δανέζικο συγκρότημα που έχει ήδη τρία άλμπουμ στο ενεργητικό του με πιο πρόσφατο το «The Outside» και συνεργασίες με γνωστούς παραγωγούς σε Ν. Υόρκη, Λονδίνο και Κοπεγχάγη. Οι GrandeAvenue θα ανοίξουν τη συναυλία αλλά και θα συμπράξουν με τους Onirama επί σκηνής σε ένα set έκπληξη!

 
Μην τους χάσετε!
 

FUZZ” – Λ. Βουλιαγμένης 22, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 9:30μμ
Είσοδος: 20 ευρώ - προπώληση εισιτηρίων : METROPOLIS
Πληροφορίες: 210-6898215





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1725.html