Τράκαρε με γάιδαρο και τώρα χαροπαλεύει..


Ημερομηνία Δευτέρα, 06 Οκτ 2008 @ 01:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



σύγκρουση μοτοσυκλέτας με γάιδαρο Και όταν λέμε γάιδαρο, κυριολεκτούμε.. Δεν πρόκειται για κάποιο ασυνείδητο ή απρόσεχτο οδηγό που κέρδισε τον χαρακτηρισμό, αλλά για το γνωστό συμπαθέστατο τετράποδο με την ουρά και τα μεγάλα αυτιά..
Ενας άτυχος νεαρός συγκρούστηκε με τη μηχανή του μετωπικά με... γάιδαρο και τώρα κινδυνεύει η ζωή του!
Ενα από τα πιο περίεργα ατυχήματα που έχουν συμβεί στους ελληνικούς δρόμους σημειώθηκε στο νησί της Μυτιλήνης και είχε αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό νεαρού μοτοσικλετιστή.


Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε όταν ένας γάιδαρος έφυγε από τα χωράφια, βγήκε στη μέση του δρόμου και πετάχτηκε μπροστά στη μηχανή του 17χρονου οδηγού, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και συγκρούστηκε με το συμπαθές τετράποδο. Η ασυνήθιστη μετωπική ήταν σφοδρότατη και είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμού του άτυχου οδηγού, που χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Ο 17χρονος διεκομίσθη γρήγορα στο κέντρο υγείας του νησιού, ωστόσο οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα.

Τελικά, λίγη ώρα αργότερα ο τραυματίας μεταφέρθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1724.html