Οχι στα Φρούτα!


Ημερομηνία Παρασκευή, 22 Φεβ 2002 @ 09:00
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiS(...) να τρέχεις ασύστολα.. Και μαζί με σένα να τρέχουν και όσοι έχουν μετοχές στις εταιρίες σου. Μόνο οι γαύροι χαίρονται γιατί έχουν την ευκαιρία να μετέχουν στον ιερό πόλεμο που δέχεται "ο πρόεδρος"...

Επιτέλους, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! Τι φρίκη ήταν αυτή χθες το βράδυ στην εκπομπή;;; Βρήκε ώρα να πέσει το link Αμερικής - Ελλάδας! Μέχρι τα μεσάνυχτα σχετικά καλά το πηγαίναμε, αλλά μετά έγινε το σώσε! Η μιά διακοπή μετά την άλλη με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν και τα αυτάκια σας! Αν και δεν φταίμε, "ταπεινά συγνώμη"! Οι αφιερώσεις της Πέμπτης θα μεταδωθούν μαζί με τις καινούργιες στην επόμενη εκπομπή! Να καλωσορίσουμε στην παρέα του ακροατηρίου μας και την "αγέλη" φίλων που μας επισκέφτηκε χθες: patousa, msentris, spysol, stavros ("άσε κάτω το ψωμί, ΡΕ"), κλπ. Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και στα επόμενα lives παιδιά! Χαιρετισμούς και στην Χαρά & Ναταλία που μας τιμούν τελευταία με τις "επισκέψεις" τους.. Μια πρωτοποριακή ιδέα του ακροατή μας Nonda, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά ζωντανά χθες βράδυ. Μας έστειλε την αφιέρωση του με την φωνή του στο requests@hotstation.gr και την παίξαμε αυτούσια! Αν έχετε και εσείς την διάθεση και τον εξοπλισμό για να ακούσετε την φωνή σας στο Ελληνικό εναλλακτικό Ραδιόφωνο, κάντε το. Συμπιέστε (αν μπορείτε) το αρχείο σας με mp3 encoding (στα 24kbit/s ή 22kHz) και στείλτε το με email. Θα συνοδεύσει την αφιέρωση σας στην επόμενη εκπομπή! Στα νέα μας τώρα: Απαγορεύτηκαν λέει τα παντώς είδους ηλεκτρονικά παιχνίδια!! Αυτές οι σπασμωδικές κινήσεις μόνο καλό στην εικόνα της κυβέρνησης δεν κάνουν.. Πέρα από το κακό στην οικονομία και τα ηλεκτρονικάδικα ("αίθουσες ψυχαγωγίας" στο επίσημο τους). Τι άλλο; Αααα, πως μου ξέφυγε!; Ο κ. Κόκκαλης! Τι βάσανο και αυτό.. Να σε κατηγορούν για διάφορα, κάθε τρεις και πέντε.. Και να τρέχεις ασύστολα.. Και μαζί με σένα να τρέχουν και όσοι έχουν μετοχές στις εταιρίες σου. Μόνο οι γαύροι χαίρονται γιατί έχουν την ευκαιρία να μετέχουν στον ιερό πόλεμο που δέχεται "ο πρόεδρος". Σας θυμίζει κατιίς; "Γραμμή Α.Ε"; Κοσκωτάς; "Κάτω τα χέρια από τον Πρόεδρο!"; Τουλάχιστον ο "Κοσ-Κως" είχε φέρει και τον Ντέταρι! Τα είχε χώσει χοντρά για την ομάδα! Ο ΣΚ ποιον έφερε; Την Αντριάννα θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο! ;-) Σκαω!

Λοιπόν, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και να είστε προετοιμασμένοι για εκπομπούλα ζωντανή με το "έμπα" της εβδομάδας! Στείλτε εγκαίρως τις αφιερώσεις σας! (ξαναλέω).. ! Φιλιά! Μ.Λ.

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article17.html