H Ayo επιστρέφει με νέο album : Gravity At Last


Ημερομηνία Τρίτη, 02 Σεπ 2008 @ 01:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό μετά την μεγάλη επιτυχία της "Down on my Knees" και το album "Joyful" το οποίο έγινε χρυσό στην χώρα μας επιστρέφει με νέο album. To Gravity At Last θα περιέχει 13 ολοκαίνουργια τραγούδια δικής της σύνθεσης τόσο σε μουσική όσο και σε στίχους.


Ολόκληρο το album Gravity At Last ηχογραφήθηκε στο Compass Point Studios στις Μπαχάμες, ένα θρυλικό studio της Island Records που μεταξύ άλλων έχουν ηχογραφήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής (Bob Marley, James Brown, The Rolling Stones...)

Παραγωγός του album είναι ο Jay Newland, ο οποίος είχε κάνει την παραγωγή στο ντεμπούτο album της Ayo "Joyful" καθώς και στο "Come Away With Me" της Norah Jones. Η ηχογράφηση έγινε με αναλογικά μηχανήματα ώστε ο ήχος να πλησιάσει όσο γίνεται περισσότερο ένα live ήχο αλλά και να δώσει όλη την ατμόσφαιρα ενός vintage συναισθήματος.

Η Ayo συμμετέχει και αυτή στην παραγωγή του Gravity At Last ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην ολοκλήρωση του συμμετείχαν ορισμένοι σπουδαίοι μουσικοί όπως ο Lucky Peterson και Larry Campbell.

Το single "Slow Slow (Run Run)" έχει αρχίζει ήδη και ακούγεται.........

Ayo : Gravity At Last
Κυκλοφορεί από την Universal Music Greece στις 29 Σεπτεμβρίου






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1695.html