Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Λυκαβηττό τον Ιούλιο


Ημερομηνία Πέμπτη, 29 Μάι 2008 @ 11:30
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας markΈχει γίνει πια θεσμός. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας δίνει και φέτος το καθιερωμένο πλέον ραντεβού με τους φίλους του, στον Λυκαβηττό, την Παρασκευή 4 Ιουλίου. Πάντα με τις μεγάλες στιγμές από όλη του τη δισκογραφία, απ’ το ’90 μέχρι σήμερα και απ’ την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι τα προσωπικά του άλμπουμ. Το «Μοναξιά μου όλα» ή το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο» θα σμίξουν με τα νεότερα «Τι δεν έμαθε ο θεός», το «Πες κάτι» αλλά και τα πολυτραγουδισμένα πλέον από το «ΟΜΝΙΑ», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» ή το «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη».


Φέτος στην συναυλία του Λυκαβηττού θα συμμετέχουν οι Απροσάρμοστοι. Ενα από τα ιστορικότερα συγκροτήματα που έπαιξαν για πάνω από 10 χρόνια παρέα με τον Παύλο Σιδηρόπουλο. Μια εξαιρετική συμμετοχή από τα συγκρότημα που άνοιξαν δρόμους για την ροκ μουσική στην Ελλάδα,αλλα και ένα αφιέρωμα στην μνήμη του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Πέρυσι ήταν τρεις sold out συναυλίες στο Λυκαβηττο αλλά και συνολικά 100.000 κόσμου που τον είδε σε όλη την Ελλάδα. Φέτος ο Λυκαβηττός γεμίζει με τις παλιές αλλά και τις καινούργιες μας αγάπες. Με τα τραγούδια που αγαπάμε και θα θέλαμε να τα πάρουμε μαζί μας στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Το πιο «δικό μας» σάουντρακ γι’ αυτό το καλοκαίρι, μας περιμένει την Παρασκευή 4 Ιουλίου, στο Θέατρο Λυκαβηττού, στην συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα. Μαζί του ο ΜC Yinka, η Joanna Drigo και η Λαμπρινή Καρακώστα, ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες που θα τον συντροφεύσουν και στην καλοκαιρινή περιοδεία.


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ 210-6465000
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 20 ΕΥΡΩ, ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ.


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1659.html