Μάθημα ασφαλούς οδήγησης & Drift lesson στη Θεσσαλονίκη


Ημερομηνία Πέμπτη, 15 Μάι 2008 @ 21:50
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



Το Miata Club of North Greece (MCoNG) διοργανώνει στις 18 Μαϊου (Κυριακή) στις 13.30 το μεσημέρι, το πρώτο σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης αλλά και οδήγησης drifting στην πίστα της εταιρείας Θεσσαλονίκη ΑΕ (πίσω από το ανατολικό Carefour) με την συμμετοχή / εισηγήσεις των κ.κ. Παντελή Πατέλου και Δημήτρη Χατζητόλιου, αρχισυντάκτες των περιοδικών Drive και Evo, αντίστοιχα. Η είσοδος και συμμετοχή είναι δωρεάν. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες διαβάστε την ανακοίνωση του σωματίου στο πλήρες άρθρο.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της Λέσχης Mazda MX5 Βορείου Ελλάδας:

Καιρό τώρα σχεδιάζαμε την διεξαγωγή ενός οργανωμένου μαθήματος ασφαλούς οδήγησης και drift lesson στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Δεδομένου ότι το ΔΣ του Miata Club of North Greece (MCoNG) προσπαθούσε να οργανώσει μήνες τώρα ένα τέτοιο γεγονός οι παράγοντες που έπρεπε να συνδυαστούν ώστε να γίνει πραγματικότητα ένα τέτοιο event ήταν πολύ δύσκολοι Να που όμως όταν είναι για κάτι καλό τα πράγματα έρχονται όπως τα θέλεις, οι αντιξοότητες ξεπεράστηκαν, άνθρωποι βοήθησαν και πλέον δίνουμε ραντεβού με το πρώτο μάθημα ασφαλούς οδήγησης και drift lesson στις 18 Μαΐου μέρα Κυριακή 13.30 στο πίστα της εταιρίας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΕ όπισθεν ανατολικού carefour Θεσσαλονίκης.

Κοντά μας για την διεξαγωγή του event δυο καταξιωμένοι δημοσιογράφοι περιοδικών αυτοκινήτου οι: Παντελής Πατέλος (αρχισυντάκτης του περιοδικού Drive) και Δημήτρης Χατζητόλιoς (αρχισυντάκτης του περιοδικού EVO). Και οι δυο δημοσιογράφοι είναι γνωστοί για την εμπειρία τους και τις συμμετοχές τους σε ανάλογα events.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει θεωρητικό μάθημα και στη συνέχεια στη πίστα θα γίνει πρακτικό μάθημα με την χρήση mx5 και rx8 καθώς και για πρώτη φορά θα γίνει χρήση αυτοκινήτου με το σύστημα αράχνης. Θα ακολουθήσουν διάφορες εκπλήξεις κατά την διάρκεια του event.

Καλεσμένοι στο event θα είναι όλα τα club των mazda καθώς πιστεύουμε ότι η ασφαλής οδήγηση είναι υποχρέωση όλων μας.

Αυτή είναι μια πρώτη κίνηση από το MCoNG ελπίζουμε στη συμπαράσταση όλων και στην καθιέρωσή του έστω μια φορά το χρόνο.


Θερμές ευχαριστίες:
Στους δημοσιογράφους Δημήτρη Χατζητόλιο και Παντελή Πατέλο για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας

Στους αδερφούς Γιώργο και Δημήτρη Λυμπέρη, ιδιοκτητών των γνωστών καφέ-μπαρ RΑΚΑ και PASARELA στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης για την αμέριστη οικονομική υποστήριξη τους και το καθοριστικό ρόλο τους για την πραγματοποίηση του event.

Την Mazda Κρίκος και συγκεκριμένα των κ.κ. Δάβαρη και Χατζηανδρέου για την θερμη βοήθεια και υποστήριξη με την παροχή ενός Rx-8 για την εκδήλωση , την παρουσία μοντέλων mazda και την χορηγία τους.

Οι φίλοι και μέλη του Σωματείου μας Σαρατσιώτη Νικόλαο (blokatosmx5er) για την επαφή με το δημοσιογραφικό team, και Δημήτριο Περδικά για την συνεννόηση και συντονισμό των χορηγών της εκδήλωσης

Εκ του ΔΣ του MΧ5 club B.ΕΛΛΑΔΑΣ
Γιώργος Χρύς
miata-club.gr
info 6942996323






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1650.html