Ominus και DJ 'S' - Παραλίγο Διάσημοι


Ημερομηνία Πέμπτη, 03 Απρ 2008 @ 15:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Νέο αλμπουμ για τους Ominus & DJ 'S'«Παραλίγο Διάσημοι» ονομάζεται η τρίτη δισκογραφική δουλειά του ελληνικού χιπ-χοπ ντουέτου Ominus & Dj ‘S’, ένας τίτλος καθόλου τυχαίος μετά από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν με το τελευταίο cd-single τους «Ζωή μου» σε συνεργασία με τον Γιώργο Τσαλίκη μες στο έτος 2007.

Από τον HotStation.gr ακούμε ήδη εδώ και αρκετές μέρες το καυστικό και χαρακτηριστικό "Αγαπημένη μου Showbiz" με τον Ominus να το παρουσιάζει αποκλειστικά για τον κόσμο του Ελληνικού Εναλλακτικού ραδιοφώνου.



Έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους δύο αξιοσημείωτα lp, το Ominus Ρήση (2002) και το Ominus Οδύσσεια (2004), το αχώριστο δίδυμο του Ominus και του Dj ‘S’ επιστρέφει δριμύτερο με το πιο ανατρεπτικό project της μέχρι τώρα πορείας του και 13 ολοκαίνουργια κομμάτια που σίγουρα θ’ αγγίξουν ακόμα και τον πιο δύσκολο ακροατή! Με βάση πάντα τον αιχμηρό χιπ-χοπ στίχο, σατιρίζουν με μοναδικό τρόπο την σύγχρονη Ελλάδα στο ιδιαίτερα καυστικό « Αγαπημένη μου Showbiz », δίχως να ξεφεύγουν από τον ποιητικό και έντεχνο χαρακτήρα τους σε κομμάτια όπως το « Λες » και το « Όσο τίποτα στον κόσμο », μιλώντας για ανθρώπινες σχέσεις και καθημερινά βιώματα. Οι ακροατές του είδους αναμφίβολα θα λατρέψουν τα δυνατά beat και τις ρυθμικές συνθέσεις σε κομμάτια όπως το « Περίμενε με » και το« Σ’ απευθείας Μετάδοση » με την συμμετοχή του Αμερικάνου ράπερ Little Vic, το σίγουρο όμως είναι πως ανεξαρτήτου ηλικίας το « Παραλίγο Διάσημοι » θ’ αφήσει το ιδιαίτερο ηχόχρωμα του ν’ απλωθεί στην καρδιά και στο μυαλό του καθένα!








Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1623.html