Ο Αλέξης Τσίπρας guest star σε τηλεοπτικό σήριαλ


Ημερομηνία Παρασκευή, 14 Μάρ 2008 @ 14:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΟ Αλέξης Τσίπρας τηλεοπτικός αστέρας σε σειρά;Νέος, πολιτικός αρχηγός με... ρεύμα και σταδιοδρομία στην TV! Ποιος είναι; Ο Αλέξης Τσίπρας. Φαίνεται πως ο νέος (και νεαρός) πρόεδρος του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς διαθέτει αυτό το κάτι που θέλουν οι παραγωγοί αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Η πρόταση έπεσε ήδη στο... τραπέζι του κόμματος και από την απάντηση θα εξαρτηθεί πώς θα διαμορφωθούν τα δύο πιθανά σενάρια της τηλεοπτικής... σταδιοδρομίας του: Ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταμορφωθεί στον... εαυτό του για τις ανάγκες της νεανικής σειράς «Υπέροχα πλάσματα» ή ο πρόεδρος του Συνασπισμού θα αρκεστεί απλά σ’ ένα γκεστ πέρασμα μέσω βίντεο;

Αυτό που έχει σημασία είναι πως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον γι’ αυτή την -ομολογουμένως- απρόβλεπτη συμμετοχή, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι ήρθε για να μείνει. Σε ποιο χώρο; Το μέλλον θα δείξει...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κανάλι της Κάντζας ετοιμάζεται να γυρίσει ένα επεισόδιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο μάλιστα θα τιτλοφορείται «Της Αριστεράς και της Προόδου» και θα είναι γεμάτο από Τσίπρα και εμπνευσμένο από αυτόν.

Το σενάριο θέλει τον πρωταγωνιστή Μπίλι (Γιώργος Πυρπασόπουλος) να αναλαμβάνει ως... επικίνδυνη αποστολή μια συνέντευξη από τον Τσίπρα προκειμένου να κερδίσει μια θέση σε εφημερίδα.

Οι συντελεστές της σειράς φαίνεται πως δεν έμειναν ασυγκίνητοι από την επιρροή που δείχνει να ασκεί σε σημαντική μερίδα της νεολαίας ο Αλέξης Τσίπρας. Εκαναν τις σφυγμομετρήσεις τους και έριξαν την ιδέα, η οποία δεν άργησε να υλοποιηθεί. Το ερώτημα που πλανάται είναι το εξής: Είναι δυνατόν να δούμε τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει γύρισμα στο κέντρο της Αθήνας (όπου πραγματοποιούνται τα περισσότερα της σειράς) ή ακόμη και εντός πλατό;

Οι πληροφορίες, πάντως, θέλουν το σενάριο να έχει διαρρεύσει φτάνοντας μέχρι τα αφτιά του νέου προέδρου του Συνασπισμού. Η αντίδρασή του, μάλιστα, δεν φαίνεται να ήταν η αναμενόμενη, καθώς δεν ήταν και τόσο αρνητικός σε μια τέτοια πρωτοβουλία. Αλλωστε, παίζοντας ο ίδιος τον εαυτό του στο σίριαλ, είναι και σίγουρος ότι θα βγει στο γυαλί όπως ακριβώς θέλει!

Η σεναριογράφος Μυρτώ Κοντοβά δεν επιδίωξε, σύμφωνα με πληροφορίες, να κάνει ανοιχτή πρόταση στον αρχηγό του Συνασπισμού για τέτοιου είδους συμμετοχή, μιας και γνωρίζει ότι το πρόγραμμά του είναι πολύ φορτωμένο για να δεχτεί να λάβει μέρος σ’ ένα τέτοιο εγχείρημα.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη Μυρτώ Κοντοβά, η οποία μας είπε λακωνικά αλλά χαρακτηριστικότατα: «Θα είναι ένα επεισόδιο εμπνευσμένο από τη... σέξι πλευρά της Αριστεράς».

Στη δεύτερη εκδοχή, ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να μην εμφανιστεί ψυχή τε και σώματι στα «Υπέροχα πλάσματα», η παρουσία του ωστόσο θα είναι αισθητή. Και όχι μόνο... Τα βίντεο στο επεισόδιο θα διαδέχονται το ένα το άλλο καθώς ο... αγχωμένος δημοσιογράφος θα μελετάει με μανία το βιογραφικό του Αλέξη Τσίπρα σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να του πάρει τη συνέντευξη που θα του χαρίσει μια θέση στην εφημερίδα. Την ίδια ώρα οι δύο πρωταγωνίστριες Μητσάκι (Μυρτώ Αλικάκη) και Ελλη (Φαίδρα Δρούγκα) θα αναλύουν τα πάντα για τη σέξι πλευρά της Αριστεράς και θα κάνουν ένα flashback στο αριστερό παρελθόν τους.

Δημοσίευμα από την Espresso

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1604.html