Ed Banger Records party στο Club 22


Ημερομηνία Πέμπτη, 14 Φεβ 2008 @ 11:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Ο ήχος του γαλλικού label Ed Banger Records (sub-label της Warner Music) είναι από τους πλέον ενδιαφέροντες που έχει να επιδείξει η ευρωπαϊκή σκηνή τα τελευταία χρόνια.
Οσοι δεν γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, ευκαιρία να το ανακαλύψετε, το Σάββατο, 1η Μαρτίου, στο Club 22, όπου ο γνωστός πια στην Αθήνα, αλλά και εκτός αυτής, Κορμοράνος, με τα άπειρα (super) πάρτυ του και τις διάφορες δραστηριότητες, φέρνει για dj sets τον dj και παραγωγό Mehdi (βασικό μέλος της Ed Banger) αλλά και τον Busy P, ιδρυτή του label και manager των Daft Punk, ανάμεσα σε άλλα.
Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο συνημμένο δελτίο τύπου, έτσι όπως μας προωθήθηκε από τον ΚΟΡΜΟΡΑΝΟ και την Warner Music.



Ο ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 // CLUB 22
(ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 3. ΑΘΗΝΑ)

special guests:
DJ MEHDI & BUSY P
(Ed Banger records)

Μετά από πέντε χρόνια σταθερής παρουσίας με άπειρα πάρτι, βραδιές με special guest djs από το εξωτερικό, μικρές ή μεγαλύτερες συναυλίες καλλιτεχνών απΆ όλον τον κόσμο και κάθε μουσικό είδος, εκθέσεις νέων εικαστικών, εκδόσεις και παρουσιάσεις, ο Κορμοράνος διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι στο Club 22 με τους djs της εταιρείας, αλλά και δύο εκλεκτούς καλεσμένους από την περιβόητη Ed Banger records από το Παρίσι.

Ο dj Mehdi, βασικό μέλος της Ed Banger records (το δικό του Lucky Boy άλμπουμ ήταν η πρώτη επίσημη long play κυκλοφορία της εταιρείας), hip hop παραγωγός, ενθουσιώδης dj και τακτικός συνεργάτης του σκηνοθέτη Romain Gavras, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις ανά τον κόσμο (μεταξύ πολλών άλλων και σε προηγούμενο πάρτι του Κορμοράνου στην Αθήνα) μιξάροντας τα πάντα σε φρενήρη χορευτική διάθεση.

Ο Busy P είναι από τους ανθρώπους που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την έκρηξη μιας νέας γενιάς χορευτικής μουσικής που συνδυάζει το house και το electro του πρόσφατου παρελθόντος με τις σύγχρονες indie rock τάσεις και κάνει αυτή τη στιγμή πάταγο παγκοσμίως. Μάνατζερ των Daft Punk από το ξεκίνημα τους μέχρι σήμερα, ιδρυτής της Ed Banger records, δραστήριος παραγωγός και dj, είναι αυτός που σε τραπέζι φίλου άκουσε για πρώη φορά το We are your friends των Justice και αποφάσισε ότι αξίζουν τον κόπο.

Δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι ο ήχος της Ed Banger είναι ο απόλυτος ήχος του σήμερα. Με βασική τους ίσως επιρροή τους επίσης Γάλλους Daft Punk, οι παραγωγοί και djs της εταιρείας (Justice, Uffie, SebastiaN, Mr Oizo, Busy P, dj Mehdi, Vicarious Bliss κλπ) περιοδεύουν ασταμάτητα σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία, εμφανίζονται στα μεγαλύτερα πάρτι και φεστιβάλ παγκοσμίως, συνεργάζονται με κορυφαία ονόματα της ποπ μουσικής, κατακτούν υποψηφιότητες και βραβεία σε μεγάλες διοργανώσεις και σχεδιάζουν ακόμα περισσότερα για το μέλλον.

Περισσότερα:
http://www.myspace.com/edbangerrecords
http://www.myspace.com/djmehdi
http://www.myspace.com/busyp
http://www.myspace.com/kormoranos
WWW.KORMORANOS.GR







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1564.html