Ερισμα - Homo Logos


Ημερομηνία Τρίτη, 12 Φεβ 2008 @ 01:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Ερισμα - Home Logos Ο Στέλιος Τσάφος (πρώην μέλος των ΒΑΒΥΛΩΝΑ) μαζί με τον Πέτρο Χρυσό, τον Νάσο Νομικό, τον Κώστα Σταθόπουλο (Νέα Ζηλανδία) τον Γιώργο Λυγουριώτη και τον Ηλία Κούρτη (Βοστώνη), αποτελούν το νέο πολυσυλλεκτικό συγκρότημα της Shift Records, τους Ερίσμα. Και δίνουν το παρόν με το ντεμπούτο άλμουμ τους Homo Logos.



Το συγκρότημα καταφέρνει να συνδυάσει τον σκληρό πειραματικό Rock ήχο με τα αιχμηρά hip hop φωνητικά και φιλοδοξεί να μείνει έξω από τις απαιτήσεις της mainstream δισκογραφίας.

Οι δυνατές Post Rock ηχογραφήσεις και ενορχηστρώσεις, που έχουν γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο της μπομπίνας, θυμίζουν συχνά το συγκρότημα Tool και σε συνδυασμό με τις μελωδίες του group συνθέτουν ένα από τα πιο δυνατά album της νέας γενιάς Ελληνικών συγκροτημάτων.

Ερισμα - Home Logos


Χάρη στο πάθος και τη φαντασία στη μουσική τους, οι ΕΡΙΣΜΑ καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα μείγμα από κιθαριστικό alternative rock, ska επιρροές, rap metal επιθετικότητα και μεταλλικό funk.

Οι οργισμένοι μουσικοί δρόμοι που ακολουθούν οι ΕΡΙΣΜΑ είναι διαποτισμένοι με στίχους γεμάτους αυθεντική οργή, ποίηση του δρόμου και πικρή ειρωνεία. Οι στίχοι είναι άλλοτε ποιητικοί, άλλοτε αιχμηροί και σε συνδυασμό με τις post rock ενορχηστρώσεις συνθέτουν ένα από τα πιο αξιοπρόσεχτα ντεμπούτο album που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό.

Στο πρώτο single “Psycho Saloon”, ένα δυνατό Reggae / Ska τραγούδι, συμμετέχει ο Νικήτας Κλιντ από τo συγκρότημα “Ρόδες”.

Μια τολμηρή πρόταση και μαζί μια ασυνήθιστη ηχογράφηση – πρόκληση που απαιτεί υποψιασμένους ακροατές.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1560.html