Ninja TV Live στο θέατρο Χοροροές


Ημερομηνία Τετάρτη, 06 Φεβ 2008 @ 02:10
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



- Πόσο απέχουν άραγε ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης, το ΕΣΡ (το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο) και ο νέος νόμος-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια;
- Για εμάς καθόλου.


…είναι όλα στοιχεία της αλαλούμ Ελληνικής πραγματικότητας, την οποία λατρεύουμε να μισούμε (love/hate relationships: Journal of Personality and Social Psychology 90: 652-665, Μάιος 2006).



Θέατρο δεν θα το 'λεγες… Όχι, σε καμία περίπτωση, αυτό θα ήταν ιεροσυλία απέναντι σε πραγματικές παραστάσεις, με επαγγελματίες ηθοποιούς! Stand up comedy; επιθεώρηση; το τι είναι ακριβώς, το αφήνουμε στη κρίση σας, αν και η "κατηγοριοποίηση" της παράστασης δεν είναι το κύριο μέλημά μας, ούτε τα props και τα κοστούμια είναι, κι οι υποκριτικές μας ικανότητες το ίδιο…

Παρά τις φαινομενικές δυσκολίες, το Ninja TV κάνει ένα μεγάλο άλμα και μεταφέρεται λόγω ανωτέρας βίας, από την τηλεόραση του Mad TV στο θέατρο. Ένα καυστικό Three Man Show που δεν υπάγεται σε καμία κατηγορία τέχνης!

«...Στο θέατρο υπάρχει ελευθερία να κάνουμε ότι θέλουμε, να λέμε ότι θέλουμε, να κράζουμε όποιον θέλουμε (αρκεί να το αξίζει) και να υποστηρίζουμε ότι και όποιον πιστεύουμε ότι αξίζει, έχοντας σαν ασπίδα το «εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι κάνουμε θέατρο»...»

Παρουσίαση: Guy Krief, Δημήτρης Αναγνώστου
Σκηνοθεσία: Νικήτας Κλιντ
Σκηνικά: Ηλίας Λεδάκης
Φωτισμός: Ντίνος Μαχαίρας
Μουσική Επιμέλεια: DJ Rico
Παραγωγή: Archangel Music (210 6844379, info@archangel.gr)

Χοροθέατρο Ροές
Ιάκχου 14, Γκάζι (Σταθμός Μετρό Κεραμεικός)
Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από 1η Φεβρουαρίου
Ώρες έναρξης παραστάσεων: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ
Τηλ.210 3479426







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1553.html