Magic De Spell και Τσοπάνα Rave μαζί στη σκηνή του Blue Live - ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΔΩ


Ημερομηνία Δευτέρα, 14 Ιαν 2008 @ 05:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Magic De Spell & Τσοπάνα Rave ζωντανά μαζί στη σκηνή του Blue Live Mετά τις πετυχημένες καλοκαιρινές εμφανίσεις τους, τα δύο ιστορικά συγκροτήματα, οι ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE και οι MAGIC DE SPELL παρουσιάζουν, το πολυσυζητημένο τους πρόγραμμα με τις πιο σημαντικές τους στιγμές, πλαισιωμένο από live Visual by VJ Nisidis (συγχρονισμένη προβολή live και video), σε έναν από τους καλύτερους και άρτια εξοπλισμένους χώρους της Αθήνας, το Blue Live!

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 18 & Σάββατο 19 Ιανουαρίου.. Στείλτε SMS στο 4541 πληκτρολογώντας EVENTS BLUELIVE και το όνομα σας.. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με SMS την Παρασκευή το πρωι..




Τσοπάνα Rave και Magic De Spell για δυο βραδιές μαζί στην σκηνή του Blue Live

Το Blue Live είναι ένας χώρος 1800 ατόμων στα Πατήσια, Καυτατζόγλου 46 , κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού «Αγ. Ελευθέριος». Διαθέτει super ήχο, φώτα, φοβερή σκηνή με 100% ορατότητα από παντού, εύκολη πρόσβαση, parking 300 θέσεων, Α.Μ.Ε.Α. και κυρίως λογικές τιμές!!!

Οι βραδιές ξεκινούν στις 10.00 μ.μ. με dj set. Στη συνέχεια ανοίγουν τη συναυλία, την πρώτη μέρα οι "INFECTED" και τη δεύτερη οι "GRAIN", δύο νέα και ελπιδοφόρα συγκροτήματα!

…τη σκηνή αμέσως μετά καταλαμβάνουν οι MAGIC DE SPELL και οι ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE, ταυτόχρονα στημένοι όλοι μαζί σε ένα εντυπωσιακό διπλό set από όλες τις απόψεις!!!

Οι MAGIC DE SPELL ανανεωμένοι με νέο αίμα στη σύνθεσή τους, ανοίγουν τα χαρτιά τους δείχνοντας ένα δείγμα της νέας δουλειάς που ετοιμάζουν ενώ διαλέγουν και τις καλύτερες στιγμές από την 27χρονη πορεία τους για να μας ταξιδέψουν!

Οι ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE από την άλλη, ίδια παρέα από τότε που ξεκίνησαν, παίζουν το παιχνίδι τους, από την κωμωδία στο δράμα και το αντίθετο, χαμογελώντας επίμονα στην κοινωνία την άτιμη!

Στο τέλος κάθε βραδιάς ακολουθεί party για όσους αντέχουν ακόμα! Οι δύο μοναδικές βραδιές θα ηχογραφηθούν και θα video-σκοπηθούν, γι' αυτό… να είστε κι εσείς εκεί !!!

…θα σας περιμένουμε !!!







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1537.html