OK - μια μπάντα κάτι παραπάνω από ..ΟΚ!


Ημερομηνία Δευτέρα, 19 Νοέ 2007 @ 12:30
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Οι ΟΚ συνθέτουν τα δικά τους τραγούδια για τα οποία προτιμούν ηλεκτρονικό ήχο με ηλεκτρικά στοιχεία και ελληνικό στίχο. Όλη η φιλοσοφία του συγκροτήματος συνοψίζεται στην φράση «Ποπ διάθεση και μουσική χωρίς συντηρητικά». Ποπ αισθητική, ποπ μελωδίες, με στίχους απλούς αλλά και πολύ διαφορετικούς. Μοντέρνος ήχος και απουσία όλων εκείνων των κλισέ που μετατρέπουν ένα απλό τραγούδι σε απλοϊκό.



Παράλληλα οργανώνουν ζωντανές εμφανίσεις που ονομάζουν Live Dance Parties παρουσιάζοντας ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που συνδυάζει DJing και live εκτελέσεις ταυτόχρονα! Γνωστές ξένες και ελληνικές χορευτικές επιτυχίες από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα μπλέκονται από τους ΟΚ προ(σ)καλώντας το κοινό να εξωτερικεύσει τα χορευτικά του ένστικτα! Πώς συνδυάζονται τα Ξύλινα Σπαθιά με τους Deep Dish και η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τον Junior Jack; Ακούστε από Hi_Tack έως Eurythmics και από Madonna έως Ace of Base!

Οι ΟΚ είναι:
Βαγγέλης Ορφανίδης: Synths – Προγραμματισμός
Theo Kal: Κιθάρες
Εβίτα Μητσοπούλου: Φωνητικά

Οι ΟΚ έχουν εμφανιστεί σε πολλά clubs της Αθήνας, όπως το Shelter και το Όνομα του Ρόδου αλλά και τα Stage Dance Factory και Multi22 του Club22. Επίσης Live Dance Parties έχουν στηθεί και στην περιφέρεια, όπως, το Del Mar και το Loca στην Κάλυμνο, το Ποπ Κορν στη Σάμο, το Brachera στις Σπέτσες και το Soho στην Καλαμάτα. Επίσης έχουν εμφανιστεί σε φεστιβάλ στην Αθήνα μαζί με Υπόγεια Ρεύματα, Ζακ Στεφάνου, Suave Gap, κ.α ενώ έχουν συνεργαστεί και με τα καταστήματα ρούχων BSB, σε ανάλογα parties, στην Αθήνα και στην Πάτρα, στα πλαίσια της χορηγίας της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις τους, ήταν στο Musicwave Festival στην Πάτρα, με την υποστήριξη του musicwave.gr και της ΕΜΙ, στη Γιορτή της Μουσικής, στο παγκόσμιο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής EarthDance, ενώ παρουσίασαν το νέο τους υλικό αλλά και αγαπημένα χορευτικά tracks σε ένα live set δυόμισι ωρών, στο Open Bar στου Ψυρρή.

Γνωρίστε τους ακόμα καλύτερα στο www.okband.gr







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1506.html