Τα Κίτρινα Ποδήλατα στην X-έδρα


Ημερομηνία Σάββατο, 10 Νοέ 2007 @ 16:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΤα πάνω – κάτω έρχονται στην Χ-ΕΔΡΑ.
Η γνωστή μουσική σκηνή αλλάζει για να υποδεχτεί τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ. Αλλάζει για να φιλοξενήσει τις μουσικές και τα τραγούδια που αγαπήσαμε από την εφτάχρονη πορεία του νεανικού συγκροτήματος και που περιλαμβάνονται στον νέο δίσκο των δημιουργών του, Γιώργου και Αλέξανδρου Παντελιά. Ο τίτλος του δίσκου είναι: “KITΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ LIVE '07”.Οι καλλιτέχνες εγγυώνται μια παράσταση γεμάτη ενέργεια. Μας υπόσχονται βραδιές με δυναμικό ηλεκτρικό ήχο, γεμάτες με τις χαρακτηριστικές μελωδίες τους, τους στίχους και τις μουσικές των τραγουδιών τους και, μαζί, διασκευές αγαπημένων συνθετών που έχουν σημαδέψει τη μουσική τους πορεία.

Η παράστασή τους, διάρκειας δυόμισι ωρών, φιλοδοξεί να μας εκπλήξει με τη φρέσκια ματιά με την οποία αντιμετώπισαν το πρόγραμμα ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς, αλλά και με μια σειρά από οπτικά ευρήματα σύγχρονης τεχνολογίας που θα επιτρέψουν στους δύο δημιουργούς να συμμετάσχουν “ζωντανά” με φίλους μουσικούς και τραγουδοποιούς σε μοναδικές εκτελέσεις των κομματιών τους. Ειδικά βίντεο projects σκηνοθετημένα για κάθε τραγούδι ξεχωριστά εναρμονίζονται με ήχο και φως και παρουσιάζουν με νέα άποψη γνωστά τους κομμάτια ενώ συμπράτουν και με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, ανταλλάσοντας τραγούδια, μελωδίες και αισθήματα.

Το κοινό καλείται να παίξει interactive ρόλο σε αυτές τις μουσικές παραστάσεις αφού θα μπορεί σε κάποιες στιγμές να αποφασίσει για τη συνέχεια του προγράμματος.

Από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ σκοπεύουν να δημιουργήσουν 10 μοναδικές μουσικές παραστάσεις, χρησιμοποιώντας φρέσκο ήχο και τεχνολογικές οπτικές καινοτομίες, όχι μόνο για να μας εντυπωσιάσουν, αλλά και για να προτείνουν μια νέα άποψη στο live της ελληνικής ροκ σκηνής.

Συντελεστές παραστάσεων:
Επιμέλεια προγράμματος – Ενορχηστρώσεις: ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Ράλλης (τύμπανα) - Χάρης Χαραλάμπους (μπάσο)
Υπεύθυνος ήχου: Γιώργος Μπότης
Ηχολήπτης σκηνής : Τάσος Μπότης
Χειριστής Προγραμματισμών: Χρήστος Θεοδωρίδης
Σχεδιασμός φωτισμών-βίντεο: Περικλής Μαθίελλης
Φώτα – Κάμερες: Γιώργος Κλαδούρας
Παραγωγή – Σκηνοθεσία: ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Χ-ΕΔΡΑ Live
Eλευθερίου Βενιζέλου 235
Νέα Σμύρνη
Τηλ: 210 9849101


Σχετικά άρθρα:
Τα Κιτρινα Ποδήλατα σε συναυλία αγάπηςΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1498.html