Κουλουβάχατα - στο θέατρο Μπέλλος - Κέα στη Πλάκα


Ημερομηνία Πέμπτη, 08 Νοέ 2007 @ 12:10
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSΚουλουβάχατα - στο θέατρο Μπέλος - Κ.Ε.Α. στην Πλάκα Η θρυλική πια νεοελληνική κωμωδία «Κουλουβάχατα», συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά την ακάθεκτη πορεία της στο θέατρο «ΜΠΕΛΛΟΣ-ΚΕΑ», με δεκαεπτά απολαυστικούς ερμηνευτές που στροβιλίζονται ξέφρενα μέσα σε ρυθμούς και χώρους πραγματικής καθημερινής τρέλας.Το έργο έχει γνήσιους σημερινούς χαρακτήρες που ζουν και κινούνται μέσα στους χώρους της σύγχρονης καθημερινότητας και οι συνεχείς και απρόβλεπτες και αλλοπρόσαλλες ανατροπές που συνεχώς δημιουργούνται, έχουν τη βάση τους στις ατομικές επιδιώξεις όλων μας, όπως αυτές συγκρούονται μέσα στην οικογένεια και στη δουλειά, μέσα στις ερωτικές περιπλοκές του Sex και στις μεγαλοαστικές κομπίνες, που για τη διευθέτησή τους καταλήγουν τελικά στην παραζάλη των δικαστηρίων όπου και θα φτάσουν στο αποκορύφωμα του παραλογισμού.

Το «ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ» σπάζοντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ επιτυχιών, έχει ξεπεράσει τις δύο χίλιες παραστάσεις και τα έξι χρόνια παρουσίασής του στα σκηνή του θεάτρου Κ.Ε.Α. και είχε πέντε υποψηφιότητες στα "Κορφιάτικα Βραβεία".

Το έργο είναι του Γιώργου Μπέλλου που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά είναι του ζωγράφου Γιώργου Σταθόπουλου και τα 37 κοστούμια, σύγχρονα αλλά και εποχής, καθώς μία πράξη του έργου εκτυλίσσεται σε ένα μασκέ Sex πάρτι, έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Δαναός.

Κουλουβάχατα - στο θέατρο Μπέλος - Κ.Ε.Α. στην Πλάκα

Τα δεκαεπτά (17) πρόσωπα του έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί, με τη σειρά που εμφανίζονται στη σκηνή:

Γιώργος Μπέλλος, Σάσα Σοφού, Σάββας Γεωργιάδης, Γωγώ Γκαλτέμη, Θοδωρής Καλαμπούκης, Μαρία Δρακοπούλου, Μιχάλης Δελής, Γιάννης Παπαγεωργίου, Νατάσσα Τάγκαλη, Γιάννης Τοσουνίδης, Ιωάννα Μπαλτσάκη και πολλοί ακόμα ηθοποιοί.

Εναρξη Παραστάσεων : 9 Νοεμβρίου 2007
Διάρκεια : 120΄
Ωρες Παραστάσεων : Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο 9.00 μ.μ., Κυριακή 7.00 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου : 20 ευρώ - Φοιτητικό 10 ευρώ

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων :
ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΑ, Κέκροπος 1, Πλάκα τηλ. 2103229889

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1496.html