Βρέθηκε νονός για το διάδοχο Καρβέλα - Πάνια


Ημερομηνία Τετάρτη, 24 Οκτ 2007 @ 15:40
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Στο παρά πέντε έχασε την ευκαιρία να βαφτίσει τον διάδοχο Καρβέλα - Πάνια ο Νίκος Κατέλης (ο Κάτμαν ντε) κι έτσι δεν θα έχουμε την χαρά και τη μοναδική ευκαιρία να δούμε την πιο... cult κουμπαριά του αιώνα! Βλέπεις, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας προτίμησαν τελικά τον Κώστα Δροσόπουλο, ιδιοκτήτη του «Politia Tennis Club», ο οποίος πήρε το «χρίσμα» του νονού λόγω της μακρόχρονης φιλίας του με τον Καρβέλα. Αλλά δε χρειάζεται να στενοχωριέται ο Κατμαν, αφού στην ίδια μοίρα με αυτόν βρίσκεται και η Άννα Βίσση, η οποία επίσης δεν θα βαφτίσει το «διάδοχο». Ασε που με τις συνεχείς κατασχέσεις δεν θα της ήταν εύκολο να καλύψει τα βασικά έξοδα.. Κι άντε και τα κατάφερνε.. Θέλεις πάνω στο "βαφτίζεται ο δούλος του Θεού.." να σκάσουν οι κλητήρες και να κατασχέσουν τον σταυρό του ..νεοφώτιστου και να έχουμε άλλα;



Δε λέω, είναι μεγάλη παρηγοριά αυτή. Αν και δυστυχώς για εμάς - τώρα που δεν θα είναι η Βίσση νονά - δεν θα ζήσουμε την πιο παράξενη κουμπαριά, όπου η πνευματική μάνα του βαφτιστηριού είναι μάνα της αδελφής του, που όμως δεν είναι μάνα του, ενώ η αδελφή του είναι συγχρόνως και πνευματική αδελφή του. Μπααα. Καλύτερα που δεν έγινε, διότι θα μπερδευόμασταν με τέτοια σπαζοκεφαλιά. Κατά τα άλλα, η Αννίτα Πάνια πρόκειται να φέρει τον μικρό Ανδρέα τον Ιανουάριο.

Τότε θα σταματήσει και την εκπομπή, ενώ δεν θα την αντικαταστήσει κάποιος, αφού στην προκειμένη περίπτωση το... ουδείς αναντικατάστατος, δεν ισχύει. Η παρουσιάστρια έχει γράψει κάποιες εκπομπές που θα προβληθούν και τον Φλεβάρη θα επιστρέψει κανονικά. Η Πάνια δηλώνει τα μάλα ευτυχισμένη με τον ερχομό του μωρού (κι ας μη θέλει να της λένε τις κλισέ ευχές), ενώ την ίδια χαρά νιώθει και ο σύντροφός της, που θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1475.html