HotStation goes Urban


Ημερομηνία Κυριακή, 21 Οκτ 2007 @ 04:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας Hektor



Για πρώτη φορά φέτος ο HotStation.gr ετοίμασε για εσάς μια νέα εκπομπή με τον τίτλο : ''Hotstation Goes Urban''. Μαζί σας, ο Έκτωρ Αποστολόπουλος, παρέα με τον οποίο θα ακούτε τα πιο in και hot tracks της εβδομάδας από την hip-hop και r'n'b σκηνή, κρατώντας σας συγχρόνως ενήμερους για τις νέες δισκογραφικές κινήσεις των αγαπημένων σας rapper και r'n'b μουσικών, μαθαίνοντας τα διάφορα νέα για τους γνωστούς σας καλλιτέχνες και για όλα τα ξένα charts.



Όλα αυτά δεν σημαίνουν σε καμία περίπτωση πως θα παραγκωνίσουμε τα παλιά καλά κομμάτια σε μια εκπομπή γεμάτη εναλλαγές σε ήχους και στυλ, που κύριο στόχο έχει την καλή σας διάθεση.

HotStation goes Urban - η νέα εκπομπή στον HotStation.gr για την μουσική της πόλης
HotStation goes Urban - Η νέα εκπομπή του HotStation.gr για τις μουσικές της πόλης

Σας προσκαλούμε λοιπόν κάθε Παρασκευή στις 9.00 μμ και κάθε Δευτέρα στις 11.00 πμ (σε επανάληψη) να συντονιστείτε στον Hotstation.gr για μια ώρα γεμάτη γνωστές επιτυχίες, ολοκαίνουργια κομμάτια και όχι μόνο αγγλικά. Όσοι από εσάς ζείτε στο εξωτερικό μην διστάσετε να ζητήσετε έναν Bushido ή κάποιο κομμάτι από τους IAM, άλλωστε στόχος είναι να συμμετέχετε ενεργά μέσω e-mail (ubran [at] hotstation.gr) και forum (σύντομα θα αποκτήσει το δικό της) στην εκπομπή, να ζητάτε τα wishlists και να μας λέτε τις γνώμες σας.

Να είσαστε σίγουροι ότι ακόμα και οι πιο ψαγμένοι ακροατές από εσάς, που θέλουν πιο underground ήχους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάποια από τα αγαπημένα τους και πολλές φορές ακόμα άγνωστα κομμάτια. Αυτά κι άλλα πολλά θέματα όπως το "Δίσκος της εβδομάδας" σας περιμένουν στο "Hotstation Goes Urban" αλλά πάνω απ'όλα η καλή και χορευτική ατμόσφαιρα για να είσαστε πάντα updated και έτοιμοι για clubbin' και chilin'.

Ραντεβού αυτήν την Δευτέρα το μεσημέρι με μια ΝΕΑ εκπομπή HotStation Goes Urban..







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1472.html