Το σκοτεινό παρελθόν των λαμπερών ειδώλων


Ημερομηνία Σάββατο, 06 Οκτ 2007 @ 01:15
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας SpirSol



Εκεί που νομίζαμε ότι ξέραμε τα πάντα για κάποια είδωλα του Χόλιγουντ και συχνά ταυτιζόμαστε ρομαντικά μαζί τους μέσα από τις ταινίες τους, ξαφνικά βγήκαν τα άπλυτά τους στη φόρα! Σας αποκαλύπτουμε τα περασμένα μεγαλεία τους λίγο πριν πάρουν την απόφαση να κρεμάσουν το στρινγκάκι τους και να «αποσυρθούν» από την ενεργό... δράση!

Για κάποιους οι ταινίες σεξ είναι η νέα μόδα του Χόλιγουντ. Το θεωρούν πολύ φυσικό και το βασικό τους ένστικτο τους οδηγεί στη «ροζ καριέρα», γιατί έχει πολύ χρήμα, όπως δηλώνουν, αλλά είναι και ένα σκαλοπάτι προς τη δόξα. Οι πορνοταινίες των σταρ και μάλιστα χωρίς περικοπές ξεσηκώνουν θύελλα και οι πωλήσεις τους βρίσκονται στα ύψη. Πασίγνωστα ονόματα του κινηματογράφου, top models, ακόμη και Ευρωπαίες τηλεπαρουσιάστριες κατέκτησαν επάξια τον τίτλο της «βασίλισσας του πορνό». Πλούσιο σεξουαλικό ρεπερτόριο και η πασίγνωστη φωνή τους σε κραυγές ηδονής και πάθους.



Σάρον Στόουν: Είχε αρκετές ταινίες πορνό στο ενεργητικό της πριν κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη και γίνει μια πραγματική σταρ ζώντας το «Βασικό ένστικτο». Ένας πρώην ατζέντης της θυμάται με μεγάλη... συγκίνηση τη συνεργασία τους και αποκαλύπτει μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε: «Η Σάρον ήταν πολύ συνεπής και εργατική!». Μάλιστα, στην πρόβα τζενεράλε μιας από τις ερωτικές ταινίες η ηθοποιός δεν πετύχαινε την επίμαχη σκηνή με τον παρτενέρ της, με αποτέλεσμα από τις πολλές επαναλήψεις να πάθει θλάση στο αριστερό της πόδι.

Τζόνι Ντεπ: Ο «Πειρατής της Καραϊβικής», που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς συνεργάτες του και ανθρώπους της σόουμπιζ ως σκοτεινός και με περίεργη ιδιοσυγκρασία σταρ, υπήρξε πάντα πρωταγωνιστής, ακόμη και όταν έπαιζε σε άγριες τσόντες έχοντας τα μαλλιά του πιασμένα αλογοουρά!

Κάμερον Ντίαζ: Σε νεαρή ηλικία έπαιζε σε σαδομαζοχιστικές ταινίες, προσπαθώντας να ξεφύγει από την αφάνεια. Απέφευγε να μιλήσει για εκείνη την περίοδο της ζωής της μέχρι που το μυστικό της αποκαλύφθηκε. Αυτό την καταρράκωσε και για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε πάθει κατάθλιψη.

Πάμελα ¶ντερσον: Αν και το «βίτσιο» της είναι παγκοσμίως γνωστό, δεν μπορούμε να μην την αναφέρουμε, μιας και πρωτοστατεί στη ροζ λίστα. Ήταν ήδη διάσημη και πολύ πλούσια όταν προκάλεσε σοκ στις Ηνωμένες Πολιτείες με το βίντεο που την δείχνει με το σύντροφό της Τόμι Λι να κάνουν σεξ στους πιο απίθανους χώρους. Εκμεταλλεύτηκε οικονομικά την ευρεία προβολή του βίντεο, η οποία βέβαια έγινε με τη συγκατάθεσή της. Στη νέα πορνοταινία της η τρομερή Πάμελα έχει παρτενέρ το ροκ σταρ Μπρεντ Μάικλς.

Γκουέν Στεφάνι: Και η διάσημη τραγουδίστρια στη ροζ λίστα. Η ίδια σχολίασε ότι έγινε πορνοντίβα για τα χρήματα και μέχρι να βρει τη θέση που της άξιζε στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Τώρα πια δεν έχει λόγο να το ξανακάνει. «Ένας ρόλος ήταν και αυτός», είπε. Τις επιδόσεις καθώς και την αυθεντικότητά της στις ταινίες, λένε όσοι τις έχουν δει, θα τις ζήλευαν πολλές επαγγελματίες πορνοστάρ.

Ελ ΜακΦέρσον: Το top model πριν γίνει διάσημη έζησε μια περίοδο που είχε κουραστεί να γυρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ για να «σταυρώσει» πασαρέλα και fashion show. Έγινε λοιπόν και αυτή πορνοστάρ για λίγο, ενώ και η μικρότερη αδελφή της Μιμί επίσης γνωστό μοντέλο στην Αυστραλία βρισκόταν στα ίδια πλατό μαζί της, αφού έκανε κι εκείνη τις ίδιες πονηρές δουλειές. Σόι πάει το βασίλειο

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο γλυκούλης Λεονάρντο είναι «σιγανοπαπαδιά»! Με το... ρεαλιστικό κινηματογράφο ασχολήθηκε τότε που η καριέρα του έμοιαζε με τον «Τιτανικό» λίγο πριν βυθιστεί. Πώς σχολίασαν τις επιδόσεις του όσοι τον απόλαυσαν στις τσόντες; «¶ξιος, άξιος».

Τζένα Λι Νόλιν: ¶λλη μία της «οικογένειας» του «Βaywatch»! Αν βλέπατε τη γνωστή αμερικάνικη σειρά, θα είχατε προσέξει εκτός από την Πάμελα ¶ντερσον και μια άλλη ναυαγοσώστρια, την Τζένα Λι Νόλιν. στερα από πολλά χρόνια ήρθαν στη δημοσιότητα τα σεξ βίντεο στα οποία είχε πάρει μέρος πριν γίνει γνωστή.

Ντρου Μπάριμορ: Εδώ μιλάμε για σούπερ πορνοντίβα! Η Βερολινέζα σταρ, που έχει τώρα μια επιτυχημένη καριέρα, αισθάνεται πολύ υπερήφανη, γι αυτό και δεν κρύβει το προηγούμενο επάγγελμά της. «Σ αυτόν το χώρο γούσταρα και μπήκα», είπε σε συνέντευξή της, «γιατί ήμουν μπλεγμένη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και είχα πολλά έξοδα. Είναι ένας σκληρός κόσμος και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Οι άνθρωποι μπορεί να με μισούσαν ή να με λάτρευαν, ωστόσο, πάνω απ όλα με σέβονταν γι αυτό που έκανα».

Τζένα Τζέιμσον: Κάτι αδιανόητο και όμως αληθινό Είναι η πρώτη και μοναδική πορνοστάρ της οποίας το κέρινο ομοίωμα εκτίθεται στο μουσείο Μαντάμ Τισό του Λας Βέγκας! Κάτι σαν φόρος τιμής, αφού έχει κερδίσει κάθε βραβείο της «Μαύρης Ντάλιας» που υπάρχει στην πορνοβιομηχανία.

Μαρκ Γουόλμπεργκ: Έβγαζε επανειλημμένα τα μάτια του σε ταινίες του είδους (σ.σ.: η καλύτερη εμφάνισή του ήταν εκείνη στο «Ξέφρενες νύχτες»). Ο γνωστός ηθοποιός ξεδίπλωνε το ταλέντο του σε ταινίες σεξ αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές για τις... ερμηνείες του. Εκτός από πορνοστάρ, υπήρξε επίσης ράπερ και μοντέλο εσωρούχων του Κάλβιν Κλάιν, αφού δεν άφησε ανεκμετάλλευτα και τα υπόλοιπα ταλέντα του.

Μπριγκίτε Νίλσεν: Η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Σιλβέστερ Σταλόνε (σ.σ.: η αποκάλυψη του μυστικού της ήταν μια ψυχρολουσία για εκείνον) στα νιάτα της συμμετείχε σε ροζ ταινίες, αφού θεωρούσε ότι η συμμετοχή της σε αυτές θα ήταν ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την επιτυχία.

Κάρε Ότις: Πριν γίνει γνωστή συμμετείχε σε πολλές οντισιόν, αλλά οι προσπάθειές της έπεφταν στο κενό. Έτσι, δέχτηκε αμέσως την πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινίες σεξ, οι οποίες έκαναν θραύση, ιδιαίτερα στην Ιαπωνία.

Και οι τηλεπαρουσιάστριες στο παιχνίδι...
¶μπι Τίτμας: Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια της Βρετανίας εμφανίστηκε ξαφνικά σε πορνοταινία και μάλιστα σε ερωτικές περιπτύξεις με μια μαύρη ιερόδουλη. Αυτός ήταν ο λόγος που την απέλυσαν από το κανάλι μεν, έγινε όμως μεγάλη σταρ! Σήμερα είναι το πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ, η φωτογραφία της μπαίνει στα μεγαλύτερα περιοδικά και δίνει shows σε πολλά κανάλια.

Έβα Χένγκερ: Η γνωστή παρουσιάστρια της γειτονικής Ιταλίας πριν καταφέρει να κερδίσει τη μικρή οθόνη κέρδισε τη μεγάλη και μάλιστα με τον... ιδρώτα της. Για να μη μασάμε τα λόγια μας, υπήρξε πορνοστάρ πριν περάσει στο χώρο της παρουσίασης με ρούχα!

Για την Εβα Χένγκερ διαβάστε και το παρακάτω:
Τζιμπρίλ Σισέ - Εύα Χένγκερ, μαζί σε video clip του Puff Daddy







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1458.html