Συναυλία με Μαχαιρίτσα, Μπουλά, Μιτζέλο, Σταρόβα, Ζουγανέλη


Ημερομηνία Τετάρτη, 19 Σεπ 2007 @ 01:15
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Ο Σύλλογος «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» ή κατά το τυπικό «Σύλλογος παροχής Βοήθειας και κατ’ οίκον Νοσηλείας Η Παμμακάριστος», στην προσπάθειά του να κάνει ευρύτερα γνωστό το έργο του που είναι η δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι των ασθενών, αλλά και να εξασφαλίσει πόρους για τη συνέχισή του, διοργανώνει Φιλανθρωπική Συναυλία την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 8.30΄μ.μ. στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Κατά την εκδήλωση θα τραγουδήσουν ο Λαυρέντης ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ, ο Σάκης ΜΠΟΥΛΑΣ, ο Αντ. ΜΙΤΖΕΛΟΣ, ο Δημ. ΣΤΑΡΟΒΑΣ, η Ελεονόρα ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗ και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.

Η Είσοδος για όλους είναι 15 €. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας της Πελοποννήσου. Δείτε στο πλήρες άρθρο και την αφίσα της συναυλίας, καθώς και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων.







Εισιτήρια προπωλούνται στα Γραφείο του Συλλόγου μας στην Οδό Ιακωβάτων 43 στα Πατήσια (εντός του Νοσοκομείου ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ) κάθε εργάσιμη ημέρα 9 π.μ. – 1 μ.μ., από εθελοντές του Συλλόγου, σε συνεργαζόμενα Καταστήματα και φυσικά στην είσοδο του Θεάτρου την ημέρα της εκδήλωσης.

Καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει στην εκδήλωσή μας για να διασκεδάσει με τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, αλλά και να βοηθήσει το Σύλλογό μας στην προσπάθειά του για παροχή δωρεάν νοσηλείας στο σπίτι.

Τέλος, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που, με τον τρόπο του ο καθένας, θα συμβάλλετε στην επιτυχία και στην επίτευξη του σκοπού της εκδήλωσης.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1440.html