Παρακαλώ ..ας μείνει μεταξύ μας..


Ημερομηνία Σάββατο, 08 Σεπ 2007 @ 03:15
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Κάτια Δανδουλάκη «Ο Αισχύλος σκοτώθηκε από χελώνα, που του ’πεσε στο κεφάλι. Ο Σοφοκλής πνίγηκε, από ρόγα σταφυλιού. Τον Ευριπίδη τον έφαγαν κάτι βρωμόσκυλα». Οι Ρήγας-Αποστόλου, ευτυχώς (;;;) γράφουν ακόμα! Και γράφουν για μια ντίβα του θεάτρου, που ψάχνει την εμπορική επιτυχία. Για μια υπεύθυνη θεάτρου, που ψάχνει την ποιότητα. Για δυο νέους συγγραφείς, που ψάχνουν την καλλιτεχνική καταξίωση. Για μια θεατρική επιχειρηματία, που ψάχνει για απλήρωτο σεξ. Για έναν «υπερμεγέθη» ζεν πρεμιέ, που ψάχνει για κορόιδα! Και για τη μάνα του που την έχασε στο πόλεμο της μεταπολίτευσης. Για μια νέα ηθοποιό, που ψάχνει για ρόλο. Για έναν νεαρό ηθοποιό, που ψάχνει ευκαιρία. Για μια βοηθό σκηνοθέτη, που ψάχνει τις σημειώσεις της. Για έναν ντετέκτιβ, που ψάχνει για ένα θύμα και έντεκα πιθανούς δολοφόνους.

Ένα έργο με τόσο ψάξιμο, που δεν μπορεί παρά να είναι ...«ψαγμένο»!



Το καινούριο θεατρικό έργο των Αλ. Ρήγα και Δημ. Αποστόλου «Παρακαλώ…ας μείνει μεταξύ μας» είναι μια κωμωδία για τα παρασκήνια του θεάτρου και της ζωής, όπου ο καθένας μας για άλλα ψάχνει, άλλα θέλει πραγματικά, και άλλα –τελείως όμως- τον βρίσκουνε.

Αλέξανδρος Ρήγας

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.


Σκηνικά Μανόλη Παντελιδάκη, Μουσική και τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη και Φωτισμούς της Ελευθερίας Ντεκό.

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά
Κάτια Δανδουλάκη – Γιώργος Μαρίνος – Κατιάνα Μπαλανίκα – Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Κώστας Σπυρόπουλος – Γρηγόρης Σταμούλης.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...
ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ: Αγίου Μελετίου 61Α & Πατησίων, τηλ.: 210 8640414.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1432.html