Τα έχει η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον πρώην της Βίσση;


Ημερομηνία Τετάρτη, 22 Αύγ 2007 @ 05:05
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Στους διάφορους σχετικούς κύκλους θεωρείται βέβαιο.. Στο φακό των paparazzi δεν έχουν βρεθεί αποδείξεις.. Η Τζούλια Αλεξανδράτου τα 'χει φτιάξει με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, πρωην σχέση της Αννας Βίσση, αλλά όπως γράφουν τα ανάλογα έντυπα "προσπαθεί να θολώσει τα νερά" με άσχετες εμφανίσεις με ακόμα πιο ανώνυμους τύπους..
Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες από το σχετικό δημοσίευμα..



«Θολώνει» τα νερά για να μη δείξει πως έχει σχέση με τον πρώην της Αννας Βίσση; Πάντως, αυτό το «σενάριο» κυκλοφορεί τελευταία στα gossip πηγαδάκια της Μυκόνου. Η Τζούλια Αλεξανδράτου εξακολουθεί να εμφανίζεται σε πολυσύχναστα σημεία του Νησιού των Ανέμων παρέα με φίλους της και όχι με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, με τον οποίο έχει βουίξει ο κόσμος όλος πως είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό.

Είναι, πάντως, γεγονός πως η Αλεξανδράτου και ο Ψωμόπουλος δεν έχουν καταγραφεί ακόμη από τα φιλμ των παπαράτσι. Αυτό, όμως, όπως λένε πολλοί, βολεύει την... εθνική μας Τζούλια που προσπαθεί να μπερδέψει το σύμπαν με τα καμώματά της. Γι' αυτό, εξάλλου, κυκλοφορεί παρέα με άλλους άντρες και όχι με τον Χρήστο. Σκοπός της -τι άλλο;- να απομακρύνει το ενδιαφέρον των media από εκείνη και τον πρώην της Αννας Βίσση! Ετσι τουλάχιστον λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της.


Τρανταχτό παράδειγμα η προχθεσινή εμφάνισή της στο Καλό Λιβάδι, συνοδεία γοητευτικού νεαρού αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον οποίο συνέστησε σε όλους ως καλό της φίλο. Πολύ σέξι και φορώντας ένα extra hot μπικίνι, η «βασίλισσα της πίστας» -κατά τον τίτλο του CD της και του τραγουδιού που ακούμε συχνά στο KITS time του HotStation - φαινόταν πολύ χαλαρή. Μάλιστα, έκανε ναζάκια και ζουζουνιές με τον συνοδό της. Κάτι τέτοια, βέβαια, η Τζούλια τα συνηθίζει. Τα έκανε και την περίοδο που κυκλοφορούσε μονίμως δίπλα στον Ηλία Ψινάκη.

Από την άλλη, πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την Αλεξανδράτου να έζησε κι ένα σύντομο ειδύλλιο με barman γνωστού κλαμπ της Μυκόνου, που τον λένε Μισέλ. Τελευταία, βέβαια, γράφεται ότι χώρισαν, αλλά όσο περνούν οι μέρες γίνονται όλο και περισσότεροι εκείνοι που ισχυρίζονται πως η ξανθιά μοντέλα, τηλεπαρουσιάστρια, τραγουδίστρια (πλέον) και οσονούπω ηθοποιός κυκλοφορεί και προκαλεί, για να μη δείξει σε κκανέναν πως είναι με τον Χρήστο Ψωμόπουλο. Ο οποίος Χρήστος Ψωμόπουλος, από την πλευρά του, εξακολουθεί να διαψεύδει στον κύκλο του τις φήμες περί σχέσης με την Τζούλια. Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι...


Πηγή: Espresso





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1417.html