Να επανακάμψει κινηματογραφικά προσπαθεί ο Guy Richie


Ημερομηνία Τετάρτη, 08 Αύγ 2007 @ 01:30
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Τo project που θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του επιζητά ο βρετανός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι. Μετά τα επιτυχημένα «Δύο Καπνισμένες Κάνες» και «Αρπαχτή», ο Ρίτσι πήρε την κάτω βόλτα με φιλμ όπως το «Swept Away» και το «Revolver». Στην προσπάθεια του να βρει το κατάλληλο σενάριο, αποφάσισε να ανατρέξει σε ένα κόμικ που δημιούργησε ο ίδιος πριν μερικά χρόνια με τίτλο «Gamekeeper».



Το στόρι αφορά έναν άντρα που ζει στην επαρχία της Σκοτίας και έχει απίστευτη επαφή και γνώσεις που αφορούν την πλειονότητα του ζωικού βασιλείου. Όταν εμφανίζεται ο υποτιθέμενος δολοφόνος του γιου του, ο ήρωας συνειδητοποιεί ότι η ζωή της πόλης δεν διαφέρει και πολύ από το φυσικό περιβάλλον το οποίο έχει συνηθίσει. Την παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς του κόμικ θα αναλάβει ο Τζόελ Σίλβερ, γνωστός για τις πρόσφατες επιτυχίες «V For Vendetta» και «Matrix».

Με άλλο ένα φιλμ του να βρίσκεται στα σκαριά («Rocknrolla»), ο Γκάι Ρίτσι προσπαθεί απεγνωσμένα να βγει από την σκιά της υπερδημοφιλούς συζύγου του, Μαντόνα. Το πρόβλημα είναι ότι με τόση δουλειά ποιος θα κάτσει σπίτι να φυλάει τα παιδιά...

Πηγή: Περιοδικό Cinema





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1410.html