Φρουτάκια και Δημοσκοπήσεις


Ημερομηνία Τρίτη, 29 Ιαν 2002 @ 09:00
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΤι πρήξιμο κι αυτό με τα φρουτάκια;;;; ΟΚ, βαρέθηκα! ΜΑααααααααααααααααααακη!.. Δεν μπορείς να βρεις κάτι πιο ενδιαφέρον και ζουμερό;

Στο 80s Revenge την περασμένη εβδομάδα, πέρασα φανταστικά! Μουσικές από χορευτικά, italo, disco, electro-pop και άλλα τέτοια ωραία, για τρισήμιση ώρες! Ο,τι καλύτερο και με το καλύτερο κοινό! Και η ιδανική παρέα όπως πάντα στο chat room να παίζει trivial και μπουκάλα και να σχολιάζει!

Τι πρήξιμο κι αυτό με τα φρουτάκια;;;; ΟΚ, βαρέθηκα! ΜΑααααααααααααααααααακη!.. Δεν μπορείς να βρεις κάτι πιο ενδιαφέρον και ζουμερό; Ο Αλέκος δεν μου κάνει κούκου! Τι θα έλεγες για επανάληψη Χειλιουδάκη - Εισαγγελέα; Εστω, τον Κορκολή πάλι... Κάτι!

Αλλες φοβερές συγκλονιστικές ειδήσεις είναι ότι οι δημοσκοπήσεις πλέον βγαίνουν σε πακέτο 3 ερωτήσεων που ικανοποιούν σχεδον τους πάντες: κυβέρνηση, αντιπολίτευση και "διαδόχους" - "δελφίνους"! Πάλι, εμείς μένουμε ανικανοποίητη! Με το γκάλοπ στο χέρι...!

Εκτός δημοτικότητας κόντευαν να μείνουν οι αγρότες.. Αλλά βρήκαν λύση... Με το τρακτερ στο χέρι και το κινητό στο άλλο, κατεβαίνουμε στην εθνική. Και να 'σου τα μπλόκα.. Αλλά για να μην φωνάζει ο κόσμος τα λέμε "συμβολικά". Και θα αναρωτηθεί ο πτωχός ο οδηγός (δικαίως) "αφού είναι ρε πατριώτη συμβολικά γιατί δεν με αφήνεις να περάσω και να εγώ να νιώθω, από το σπίτι μου, συμβολικά αποκλεισμένος;" (...)

Προσοχή με το νέο trojan / virus.. Αυτή τη βλακεία το My.Party.κατιτις.. Γενικά, αν σας στείλουν κανένα mail με θέμα: ''new photos from my party!'' και κατι τέτοια κουλά, με attachment ενα αρχειάκι www.myparty.yahoo.com.kai.de.symmazeyetai.exe μην το τρέξετε / ανοιξετε.. Εμένα μου το έστειλε ο Kiss FM (άσχετο, δεν ήξερα ότι είμαστε φίλοι), σήμερα το πρωι..

Αν έχετε ακόμα υπομονή και συνεχίζετε να διαβάζετε, τότε είναι ώρα να μάθετε ότι προγραμματίστηκε το επόμενο ζωντανό μας: μεθαύριο Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου (των τριών ιεραρχών;;; ντροπή μας).. 22:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδας που δεν μοιάζει με καμιά) και αν αρήσω και λίγο, στρώστε εσείς και ερχομαι.. (αλλά μην φάτε)..

Στανταρντ υπενθύμιση: τις ..."δύσκολες" παραγγελιές σας κάντε τις εγκαίρως. Τις απλές και εύκολες τις αφήνετε αν θέλετε και για εκείνη την ώρα.. (και ακόμα καλύτερα τις κάνετε και από το chat-room και τις μεταδίδω εγώ on the fly, "ένα πράμα"!

Τέλος χαιρετισμούς στο σύντροφο Νίκο Αδάμου και την "καλή του" Λαμπρινή, και τον ευχαριστώ για την παρουσία του στην εκπομπή την περασμένη Πέμπτη καθώς και στο Γιάννη και Τζέσικα από την Ρόδο και τους ευχαριστώ για τα μηνύματα τους! Ελπίζω να τα πούμε με όλους σας την Πέμπτη το βραδυ! Να προσέχετε μέχρι τότε!

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article14.html