MyStage: Διαγωνισμός για νέους καλλιτέχνες


Ημερομηνία Τετάρτη, 25 Ιούλ 2007 @ 06:25
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS



myStage: Ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός στο Internet είναι γεγονός! Το mpGreek και η Warner Music ανακοινώνουν την έναρξη του myStage Music contest δίνοντας την ευκαιρία στο νικητή να υπογράψει με την Warner Music Greece ένα δισκογραφικό συμβόλαιο το οποίο θα περιλαμβάνει παραγωγή, προώθηση και marketing.

Ανεξάρτητοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα διαγωνιστούν για το μεγάλο δώρο που δεν είναι άλλο από την κυκλοφορία ενός single, e-master και ενός video clip.



Αυτός είναι ο πρώτος διαγωνισμός του myStage που συνδέεται με τη μουσική και βρίσκει τον δρόμο του για το κοινό μέσα από την Warner Music. Επίσημος χορηγός του διαγωνισμού είναι η επόμενη γενεά βίντεο παιχνιδιών και πλατφόρμα διασκέδασης το Xbox 360.

Στο myStage Music Contest οι καλλιτέχνες έχουν την δυνατότητα να διαγωνιστούν με βάση τις ψήφους, τις επισκέψεις και τις βαθμολογίες που θα συγκεντρώσουν από τους άλλους χρήστες του site. H Warner Music Greece θα προσφέρει το δισκογραφικό συμβόλαιο που θα υπογραφεί αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού και θα παρέχει πλήρη υποστήριξη στον μεγάλο νικητή.

Στο διαγωνισμό αυτό θα υπάρχει πολλή μουσική, videos, blogs, φωτογραφίες, και προφίλ όλων των χρηστών και των καλλιτεχνών. Ανεξάρτητοι μουσικοί μπορούν να χρησιμοποιούν το site για να προωθήσουν την δουλειά τους η οποία θα μπορούσε να είναι ένα τραγούδι, ένα album, ένα video clip, στίχοι ή απλά μια ερμηνεία. Οι σταθεροί επισκέπτες του mpGreek μπορούν να δημιουργούν σελίδες με τα ενδιαφέροντά τους, το προφίλ τους ή και άλλες πληροφορίες που επιθυμούν να γνωστοποιήσουν.

Το Xbox 360 και η Microsoft υποστηρίζουν την εξάπλωση του ηλεκτρονικού download και όλοι οι δημιουργοί και οι χρήστες του site που θα ψηφίζουν θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν web cameras (LifeCam VX-3000) και headsets (LifeChat ZX-6000).

Το myStage θα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2007 στο www.myStage.gr . Οι κανόνες συμμετοχής είναι διαθέσιμοι στο site. H περίοδος ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νικητή θα είναι από 16 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2007.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1394.html