Βας Βας Βας, λύνει τη ..σιωπή του ο Παρασκευάς


Ημερομηνία Πέμπτη, 28 Ιούν 2007 @ 22:45
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Στην εφημερίδα "Εspresso" μίλησε ο περιβόητος «Βας-Βας-Βας» σχετικά με το βίντεο που κρατάει στα χέρια του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, με το «παρατράγουδο» της Αννίτας να πρωταγωνιστεί μέσα σε περιπολικό, αλλά λέει και όλη την αλήθεια για το παρασκήνιο της σχέσης του με το ζεύγος Αννίτας Πάνια και Νίκου Καρβέλα και το περιστατικό που τον οδήγησε εκτός "Je t’ aime".



«Δεν ήθελα να πω δημόσια για τον τσακωμό μου με την Αννίτα, αλλά η συμπεριφορά της με αναγκάζει», είπε ο Βας-Βας-Βας. «Η Αννίτα είχε τσατιστεί επειδή εγώ έκανα αρπαχτές στην επαρχία μόνος μου. Μας είχαν απαγορέψει να βγαίνουμε δημόσια, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να κονομήσω κανένα φράγκο».

- Αφού σας πληρώνουν από την εκπομπή...
«Δεν έχω πάρει δεκάρα μέχρι σήμερα από αυτούς. Ότι έχω κερδίσει το κέρδισα επειδή πηγαίνω από δω κι από κει».

-Αυτός ήταν ο λόγος για τον καβγά σας;
«Στην ουσία ναι. Μια μέρα μου λέει η Αννίτα, τέλος για σένα το “Βας” και αν το ξαναπείς θα σε πάω με χειροπέδες μέσα».

-Εσύ τι απάντησες;
«Είπαμε βαριές κουβέντες. Της είπα πως θα την κάψω με βενζίνη. Για να πω κάτι τέτοιο σε γυναίκα, φαντάσου πού με είχε φτάσει. Στο αμήν».

-Άρα δεν θα είσαι ξανά μαζί της. Με τον Καρβέλα έχεις μιλήσει;
«Δεν με θέλουν. Ήθελαν να είμαι σαν τους άλλους, να με έχουν του χεριού τους. Ο Καρβέλας μου είπε πως είναι λίγα τα ψωμιά μου και πως ξόφλησα».

-Φοβάσαι μήπως τα χάσεις όλα αυτά;
«Φοβάμαι. Ναι. Θέλω να μαζέψω λεφτά να κάνω και εγώ κάτι στη ζωή μου. Το καλό είναι πως με αγαπάει ο κόσμος και τώρα θα προσπαθήσω μόνος μου».

Όσων αφορά το μονόλεπτο βίντεο, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα, ο Κώστας Παρασκευάς απαντάει «ναι, τραγούδησα μέσα από το περιπολικό και με τραβούσαν βίντεο. Τότε πουλούσα λαχεία εκεί στην πλατεία για να βγάλω το χαρτζιλίκι μου. Μου έκλεψαν λοιπόν μια μέρα τα λαχεία μέσα από το αυτοκίνητο και πήγα να το καταγγείλω. Οι αστυνομικοί με αναγνώρισαν και μου ζήτησαν να τους τραγουδήσω το «Βας-Βας-Βας ο Παρασκευάς». Μάλιστα μου έδωσαν και το μικρόφωνο του περιπολικού για να ακούγομαι καλύτερα. Μετά ήρθε και ένα άλλο παλικάρι και μου έδωσε τον ασύρματο που επικοινωνεί με τα κεντρικά για να με ακούσουν και οι υπόλοιποι. Περάσαμε ωραία. Γελάσαμε και με τραβούσαν και βίντεο. Όπου πάω με τραβάνε», λέει όλο χαρά και απευθύνει έκκληση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης: «Ελπίζω να μην τα μαλώσετε τα παιδιά. Ένα τραγουδάκι τους είπα. Μην το κάνουμε θέμα».







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1366.html