Ο George Michael στην Ελλάδα - αριθμοί και απαιτήσεις


Ημερομηνία Πέμπτη, 21 Ιούν 2007 @ 06:10
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Στις 26 Ιουλίου ο George Michael εμφανίζεται στο ΟΑΚΑ και η προπώληση συνεχίζεται μέχρι ... εξαντλήσεως..
Κι ενώ ήδη μια κατηγορία εισιτηρίων, 35+ μέρες πριν έχει εξαντληθεί, θα σας δώσουμε μερικούς αριθμούς για το 1/2 των Wham που από την δεκαετία του 80 μέχρι και σήμερα αποτελεί ..σταθερή αξία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.. Αριθμούς που σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέροντες, και ίσως ενδεικτικούς για το τι πρόκειται να δείτε όσοι βρεθείτε στις 26 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, καθώς επίσης και τις απαιτήσεις του κάποιες φορές εκκεντρικού Ελληνοκύπριου τραγουδιστή που για πρώτη φορά θα εμφανιστεί στην Ελλάδα..



Ο George Michael έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που έδωσε συναυλία στο ανακαινισμένο Wembley Stadium για δύο συνεχόμενες βραδιές μπροστά σε 180,000 θεατές!!!

1.. Είναι η πρώτη περιοδεία που πραγματοποιεί μετά από απουσία 15 χρόνων.
2.. 1,400,000 θεατές από 20 χώρες θα τον απολαύσουν ζωντανά σε 31 συνολικά συναυλίες.
3.. Η ομάδα παραγωγής του George Michael που θα καταφτάσει στην Αθήνα αποτελείται από 180 άτομα μεταξύ των οποίων μουσικοί, τεχνικοί, μάγειρες, κομμωτές και μακιγιέρ.
4.. Από την Ιταλία θα έρθουν 34 φορτηγά τα οποία και θα μεταφέρουν 75 τόνους κατασκευαστικού εξοπλισμού για να στηθεί στο O.A.K.A. όλο αυτό το υπερθέαμα.
5.. 4 από αυτά μεταφέρουν μόνο τον εξοπλισμό και την επίπλωση των καμαρινιών του George Michael και της συνοδείας του.
6.. Προηγουμένως, θα έχουν ήδη διανύσει 24,000 χιλιόμετρα σε 10 εβδομάδες.
7.. Για να τοποθετηθεί η γιγαντιαία σκηνή εμβαδού 1,200 τ.μ. και η κεντρική, ειδικά σχεδιασμένη για τον George Michael, οθόνη ύψους 25 μέτρων θα χρειαστεί να δουλέψουν για 6 συνεχόμενες ημέρες πάνω από 250 τεχνικοί.
8.. Tην ημέρα της συναυλίας, 26η Ιουλίου, θα απασχοληθούν συνολικά 862 άτομα προσωπικού.
9.. Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που θα απασχοληθούν τις 6 ημέρες στησίματος του show θα ανέρχεται στα 3.000 άτομα.
10.. 1400 πετσέτες θα χρησιμοποιηθούν και 6,726 γεύματα θα καταναλωθούν από όσους θα εργαστούν για το show της Αθήνας. Μέσα σε αυτά και το δείπνο του George Michael πριν ανέβει στη σκηνή το οποίο και εμπεριέχει απαραιτήτως σούσι.
11.. Στη σκηνή θα πλαισιώνεται από 15 μουσικούς και τραγουδιστές ενώ κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα έχει αλλάξει κοστούμι 90 φορές.

Και.. τι έχει ζητήσει;

1.. Για τα καμαρίνια του έχει ζητήσει να υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο άσπρα κρίνα και άσπρα τριαντάφυλλα
2.. Έχει ζητήσει ξεχωριστά διαμορφωμένο καθιστικό στα παρασκήνια για να υποδεχτεί τους συγγενείς και φίλους του από Κύπρο και Ελλάδα, οι οποίοι θα παραβρεθούν στην συναυλία
3.. Η γκαρνταρόμπα του θα τοποθετηθεί σε ξεχωριστό χώρο 100 τ.μ.
4.. Έχει ζητήσει προσωπική γραμμή internet στο καμαρίνι του μιας και περνάει ατελείωτες ώρες στο διαδίκτυο.
5.. Θα χρησιμοποιήσει για προσωπικά του καμαρίνια, τα αποδητήρια που χρησιμοποίησαν στον τελικό του Champions League η Liverpool και η Milan μαζί
6.. Θα βρίσκεται στην Αθήνα από τις 23/7 με όλη του τη συνοδεία για να εξερευνήσουν την πόλη. Για τις μεταφορές του έχει ζητήσει ένα απλό τετραθέσιο όχημα.
7.. Παρόλο που η Αθήνα είναι ο τελευταίος του σταθμός, το μεσημέρι της μέρας της συναυλίας του θα κάνει δίωρη πρόβα στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου.
8.. Τα 2 φορτηγά από τα 69 συνολικά οχήματα παραγωγής που θα χρησιμοποιηθούν για τη συναυλία του στην Αθήνα θα καλύψουν τις ανάγκες επίπλωσης του προσωπικού του καμαρινιού.
9.. Μέχρι στιγμής το προσωπικό που θα απασχοληθεί την ημέρα της συναυλίας του George Michael στην Αθήνα, αριθμεί τα 862 άτομα...


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο GEORGE MICHAEL ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ..


*Εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα δισκοπωλεία Metropolis, και τηλεφωνικά με πιστωτική κάρτα στο 211 10 86060 καθώς και στην Ticketnet.gr

Τιμές εισιτηρίων: 50 ευρω - Αρένα Ορθίων, 70 ευρω - Καθιστοί - Άνω και Κάτω διάζωμα, 80 ευρω - Καθιστοί - Άνω διάζωμα, 90 ευρω - Καθιστοί - Κάτω διάζωμα, 100 ευρω - Αρένα Ορθίων - Golden Standing, 200 ευρω VIP - Καθιστοί - Κάτω διάζωμα/ με θέση parking, ξεχωριστή είσοδο, και extra service (εξαντλήθηκαν).

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: 211 10 86060.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1355.html